2777
2789
عنوان

گفتم شاید بخواید درستشونو بدونید👌

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 53 پست
عزیزم اگه زحمتی نیست خواب ظن چپه، رو هم بگین 

ظن یعنی وهم و حدس و گمان 

میگن خواب ظن چپه. یعنی اون خوابی که بر مبنای خیالاتی که توی روز داریم ، میبینیم ؛ تعبیر درستی نداره .

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
اگه جسارت نباشه ، این ( بزارم) هم که خیلی ها مینویسن غلطه . بگذارم: صورت رسمی  بذارم : صورت م ...

خواهش میکنم عزیزم..

ممنون بابت یادآوری.

ولی خداییش سخته پیش یه  استاد ادبیات حرف زدن.  

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواهش میکنم عزیزم..  ممنون بابت یادآوری. ولی خداییش سخته پیش یه  استاد ادبیات حرف زدن. & ...

فداتم عزیزدلم😚😚😚😚

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
ظن یعنی وهم و حدس و گمان  میگن خواب ظن چپه. یعنی اون خوابی که بر مبنای خیالاتی که توی روز داری ...

عزیزم خیلی لطف کردین.  

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
عهذچ جالب ملانقطی و صحت ابگرم یعنی چی

عزیزم بیا صفحه ی آخر تاپیک معنی هاشو ببین

میدونم😂ظن یعنی چی کنایه ازچیه 

عزیزم معنیش صفحه ی آخر تاپیک هست

ظن یعنی وهم و حدس و گمان  میگن خواب ظن چپه. یعنی اون خوابی که بر مبنای خیالاتی که توی روز داری ...

پس هی ماهرخابی میبینیم میگن خواب زن چپه خواب زن چپه چقدرگناه داشتیم واقعاماخانما

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن
آره واقعا مویز چیه😂 میویس اسم شخصیتیه ک عکسش رو پروفایلمه😂

میدونم عزیزم.هتل ترانسیلوانیا۱ 

جان(همسرش) اولین بار به میویس گفت مویز...البته من با دوبله فارسی دیدم

خدایا مرسی