2777
2789
عنوان

گفتم شاید بخواید درستشونو بدونید👌

| مشاهده متن کامل بحث + 455 بازدید | 53 پست

عزیزم شما معنییه کلماتی که بچه ها گفتن رو می دونید؟.

اگه اشتباه نکنم شما رشتتون مرتبط با ادبیات بود.

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ملا نقطی رو جایی ب کار میبریم ک مثلا ی کلمه ای رو اشتباه تایپ کردیم یا از روش اشتباه خوندیم بعد یکی ...

این هست

به اضافه ی اینکه معنای گسترده تری هم داره .

دهخدا میگه کسی رو میگن ملانقطی که اینقدر به سنتهای پیشین زبانی پایبنده که اگه یه ذره جابه جاش کنن فکر میکنه اتفاق بزرگی افتاده😁 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
این هست به اضافه ی اینکه معنای گسترده تری هم داره . دهخدا میگه کسی رو میگن ملانقطی که اینقدر سنتها ...

مرسیییییییییییییی  

دوستان گفتن تگتون کنیم اطلاعاتتون در این زمینه بالاست

من یک کنکوری هستم ک قراره انشالله امسال پزشکی قبول بشم. من مطمئنم ک موفق میشم و ب خودم و توانایی هام ایمان دارم. پس با توکل ب خدا و با تکیه بر پشتکار خودم برای اهدافم تلاش میکنم. یا علی
عزیزم شما معنییه کلماتی که بچه ها گفتن رو می دونید؟. اگه اشتباه نکنم شما رشتتون مرتبط با ادبیات بود ...

بله عزیزم.

ارشد زبان وادبیات فارسی 

و ارشد زبان شناسی آزفا هستم .

کدوم واژه ها رو بگم گلم 

با دو دسته آدم نمی شود بحث کرد : بی سواد و با سواد (( سمفونی مردگان، عباس معروفی))
این هست به اضافه ی اینکه معنای گسترده تری هم داره . دهخدا میگه کسی رو میگن ملانقطی که اینقدر به سن ...

کج دار مریز و صحت اب گرم رو میگین برامون ک ینی چی؟

من یک کنکوری هستم ک قراره انشالله امسال پزشکی قبول بشم. من مطمئنم ک موفق میشم و ب خودم و توانایی هام ایمان دارم. پس با توکل ب خدا و با تکیه بر پشتکار خودم برای اهدافم تلاش میکنم. یا علی
کج دار مریز و صحت اب گرم رو میگین برامون ک ینی چی؟

حالا جالبه این کج دار هم نیست .

کژ دار و مریز صحیحه .

برای نزدیک شدن به ذهن این تصویر ر  بیار در خاطر:

یه ظرفی رو کژ( کج) بگیری اما ازش چیزی نریزی ...

یعنی هی بخوای یه کاری نکنی و هم بکنی .

میگن فلانی کژدار و مریز رفتار میکنه . یعنی خیلی احتیاط میکنه ؛ همه رو راضی نگه می داره و....چیزایی مثل این

حالا جالبه این کج دار هم نیست . کژ دار و مریز صحیحه . برای نزدیک شدن به ذهن این تصویر ر  بیار ...

اره مرسیییی شنیده بودم میگفتن کژدار مریز میگذرونیم

این هست به اضافه ی اینکه معنای گسترده تری هم داره . دهخدا میگه کسی رو میگن ملانقطی که اینقدر به سن ...

خیلی جالب بودممنون

چه بی انصاف بود کسی که اولین بار زن را جنس مخالف نامید ، زن جنس مکملی است که اگر نبود زندگی به دل هیچ مردی نمی نشستl
اره مرسیییی شنیده بودم میگفتن کژدار مریز میگذرونیم

صحت آب گرم هم وقتی میگن که طرف از حموم میاد بیرون . یعنی عافیت و سلامت و صحت براش آرزو میکنن

صحت آب گرم هم وقتی میگن که طرف از حموم میاد بیرون . یعنی عافیت و سلامت و صحت براش آرزو میکنن

عزیزم نه فعلا ندارم. اینارو تو یه کانال دیدم  برام جالب بود گفتم با شما هم به اشتراک بزارم. &n ...

اگه جسارت نباشه ، این ( بزارم) هم که خیلی ها مینویسن غلطه .

بگذارم: صورت رسمی 

بذارم : صورت محاوره

ببخشید چون موضوع تاپیک مربوط بود گفتم 😅

عزیزم اگه زحمتی نیست خواب ظن چپه، رو هم بگین 

ووی من عاشق ادبیاتم

کلا بهترین درسمم تو ازمونا ادبیاته

عاشق بخش قرابت معناییشم هستم