2777
2789
عنوان

بورس بیاین

79 بازدید | 10 پست

بچه ها من ۲تومن دارم مبخام بزارم تو بورس ولی هییییچی اازش نمیدونم پسرعموی شوهرم چن تا فایل برام فرستاد خوندم...شماها کلاس رفتین؟؟پیج اینستا میشناسید ک بهمون سیگنال بده چیا بخریم و اینا؟؟؟

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با ۲ تومن عرضه اولیه بخر.بدون ریسک بدون آموزش.اگر خواستی پول زیاد بذاری مشاور بگیر

مشتور از کجا؟؟؟پسرعموی شوهرم خیلیی بلده گف هروقت خاسی بهم زنگ بزن راهنماییت میکنم ولی خب نمیشه ک همش بهش بزنگم

برای سلامتی پسرم و خانوادم صلوات بفرستین..یه صلواتم برای اینکه خونمون زودتر ساخته بشه...اگه فرستادین بگین منم براتون بفرستم
دنبال سیگنال نباش خودت یاد بگیر. منم ی تاپیک زدم توضیح دادم دوست داشتی بخون سوالی ام داشتی بپرس

باشه مرسی...شما کلاس رفتی؟؟الان دیگ کامل همه چیو بلدی؟؟؟

دنبال سیگنال نباش خودت یاد بگیر. منم ی تاپیک زدم توضیح دادم دوست داشتی بخون سوالی ام داشتی بپرس

عزیزم میشه لینک تایپکتو بزاری پیداش نکردم

باشه مرسی...شما کلاس رفتی؟؟الان دیگ کامل همه چیو بلدی؟؟؟

ن کلاس نرفتم

هزینه کلاسش زیاده ۵ ۶ ماه پیش حدود ۴ تومن بود.

از تو اپارات فیلم آموزشی میبینم.

ن هنوز کامل کامل نمیدونم

ن کلاس نرفتم هزینه کلاسش زیاده ۵ ۶ ماه پیش حدود ۴ تومن بود. از تو اپارات فیلم آموزشی میبینم. ن هن ...

عه فیلماش هس پس منم ببینم...