اره خوندم ن رنگ میگیره و ن فرم میگیره دیگه فک کنم شش ماه ی بار کراتینه بهتر باشع
کراتینه هم ضرر داره
وقتی از حموم درمیای نزار موهات کامل خشک بشه یکم که نم داشت موس مو بزن بعدم با برس و سشوار صافش کن نرمم میشه
بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
هر سالم کافی نیست هر ۶ ماه یک بار اشکال نداره همسری پولشو میده😂
نه عزیزم طبق تجربه میگم بهتون که اگه مواد خوب باشه یک بار که کراتین کنین و مواد خوب باشه دیگه نیازه فقط قسمتی که موهاتون رشدکرده رو انجام بدید که بستگی به خودتون داره یک سال یا ۶ ماه
چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.
کراتینه ک نوشته بود موادش برا مو خ خوبه موس میزدم و کلی ماسک ولی بازم دلم صاف تر میخاد😑دیدی ...
تو همین سایت خوندم اینا که کراتین کرده بودن نوشته بودن تا ۶ ماه خوب بوده بعدش ریزش مو گرفتن
بلند بلند بخند بدون اجازه ی هیشکی تو شهر بچرخ چون خانومی صداتو نبر هر حرف داری تو جمع بزنو لااقل خودت هوای خودتو داشته باش از کمد درار اون کفشتو که پاشنه داشت برو جلو آینه به خودت برس اون دختر سرحال قدیمو راش بنداز
بستگی به وز موهات داره ۷۰ درصد صاف میکنه ولی آره قشنگ میشه
بازم میگم برو جای مطمئن پیدا کن بعد نگی خوب نشده
مواد خوب باشه و کار بلد باشن منظورم هم جای گرون نیست جایی که بدونی مشتری هاش راضی بودن
چقدر این جمله زیباست : تو نیکی می کن و در دجله انداز که ایزد در بیابانت دهد باز هرگز به بزرگی آرزو هایت فکر نکن به بزرگی کسی فکر کن که آرزوهایت را برآورده میکند.