2777
2789
عنوان

بیاین یه خاطره از دوران عقدم بگم

| مشاهده متن کامل بحث + 6535 بازدید | 179 پست

منم خیلی خانواده ها حساسن خیلی تا یه روز دستمون جلو برادرشوهرم رو شد😶

هیچ کاریم نمیکنم ولی بازم مثه چی اگه یهروز پریود نمیشدم میترسیدم به شوهرم میگفتم تو حاملم کردی و گریه ولی الان ک گذشته فهمیدم ن اینجوربا هم نیس 

اگه میشه واسه خوشبختیم یه یه صلوات بفرستید.من نه منم ننم منم چمن منم منم چمن😂😂😂😂
گاهی وقتا شرایط دست به دست میده که اون اتفاق تو عقد بسوفته دیگه. ولی باهات موافقم کلا دوران عقد زیاد ...

اره منم اولا شوهرم خیلی میگفت رابطه ی کامل اما من می گفتم ن چون واقعا از درد بکارت ترس داشتم تازه شب عروسیمم از ترسم جیغ میزدم ولی صبحش خیلی خوب بود  

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی بااین تاپیک زدنت هممون رو ب بادندی

وای نه شما مراقب باشید دیگه.😂 البته من الان دو ساله عروسی کردم و دخترم یه ماه دیگه به دنیا میاد. یهو یاد اون روزا افتادم که چقد استرس الکی داشتم😅😅

من حامله شدم .

بعدش چهلم داییم بود رفتیم محل مامانم اینا هی خالم اینا میگفت بد راه میره دخترت مث حامله هاست و این حرفا  بعد من اون ماه و پریود نشدم همش میاوردم بالا معده درد داشتم رنگ ا رو نداشتم رفتم پیش ی طبیب محلی موقعی ک دیدم گف حامله ای وای چشمتون روز بد نبینه ی ماه دورش بودم ک سقط شد بچه دوبار قرص سقط بچه خوردم فایده نداشت قرصه فاسد بود رفتم سونو گف قلبش تشکیل شده بعد امپول و شیافت و قرص و اینا خوردم بچه سقط شد ولی هنو ک هنوزه خواب بچه میبینم اه

اونایی که میگن توعقد رابطه نداشتن شوهراتون چجور تحمل میکردن؟

اخخخخخخ ما مثلا ل ا پ ا ی ی میکردیم اما حالا ک اومدم خونه خودم شوهرم میگ من چ خنگ بودم ک ب ل اپ ای ی راضی بودم 

ببین تو خیلی گلی ولی ما دیگ باغچمون جا نداره😎بالاخره توی ۱۸ بهمن  ۹۹ بی بی چکم مثبت شد .کنجد مامان خوش اومدی 🥰🤩😘کنجد دوم مامان تو ۸ آبان ۱۴۰۱ ب دلم خوش اومدی😍🤩🤌
من یه سال عقد بودم خونواده هامون حساس هستن و از این خونواده سنتی ها هستیم و رابطه تو دوران عقد رو ب ...

کار درستی کردین که اصلا رابطه نداشتین چون با توجه به شرایطتون اگر رابطه میداشتین استرس کلافتون میکرد و نمیذاشت لذت ببرید