همه ما توی دوران عقد فوبیای حامله شدن داشتیم. منم مثل همه، با اینکه از رابطم مطمئن بودم ولی همیشه یه ترسی ته دلم بود. یه بار رفته بودیم مهمونی خونه ی عمم، دخترعمم گفت وای چرا قیافت شبیه حامله ها شده. نمیدونید چه ترسی به جونم انداخت حالا با اینکه اون ماه پریود شده بودما!!! اومدیم خونه زدم تو گوگل و خودم مثل ماماهای قدیمی یه معجون سقط جنین اختراع کردم😂 زرشکو له کردم توش پونه ی خشک و زعفرون و آب جعفری ریختم. یه استکانو سر کشیدم. پریود نشدم ولی تا دو روز فقط بالا میاوردم!!! یه هفته بعدشم سر موقع پریود شدم😐 ولی وحشتناااک خونریزی داشتم. خلاصه اینکه مثل من انقد توهم نداشته باشید😅
توهم بارداری گرفته بودم نمیدونم چرا اول با غمی فراوان به شوهرم گفتم که فکر کنم باردارم بعدم گفتم دوس ...
الان یادم افتاد دستمو میذاشتم رو شکمم با بچه م حرف میزدم😅 تا این حد باور کرده بودم
👼🏻من همه دغدغه ام دیدن لبخند تو است👼🏻N👼🏻 خدایا شکرت🤲❤ خود ماه انقدر ماه نی که تو انقدر ماهی👼🏻⚪ میخوام که جون من بشه قسم حرف راستت/انقدِ عاشقم بشی که قلب دنیا واسته👼🏻💙
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
ب نظر من کسی ک بکارت و توعقد از دست بده دیگه شب عروسیش براش معنایی نداره ولی اک بکارت داشته باشه شب ...
گاهی وقتا شرایط دست به دست میده که اون اتفاق تو عقد بسوفته دیگه. ولی باهات موافقم کلا دوران عقد زیاد خوب نیست. مثلا چند ماه نامزد بمونیم بعد یهو بریم سر خونه خودمون قشنگتره
قرص اورژانسی چیکا میکنههه😿😿😿 من خیلی نگرانم😫 مخصوصا که خواهر شوهرم ۶ سااال عقد بود حتی بکارتش ...
وقتیکه مطمئنی اون اتفاقه افتاده و ممکنه حتما باردار شی، تاچهل و هست ساعت بعد از رابطه فرصت داری قرص اورژانسی از داروخونه بگسری و بخوری. من یه بار امتحان کردم قرصو خوردم فرداش پریود شدم