2777
2789
عنوان

اقدامی این ماه

88 بازدید | 28 پست

سلام لطفا بیاین بگید چ علایمی داری ؟

من دارم ازاسترس میمیرم

ی هفته دیگه پریودیمه

چون دوتا سقط داشتم نیترسم دیگه نشم

تعداد رای : 1
نظرسنجی
اقدام
0
0%
تخمکگذاری
1
100%

منم ۶ردز دیگه هست درد پهلو و پری دارم وااای😣....بی بی نزدی شما؟

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه جواب میده الان

نمیدونم

پس کی میای عزیز دل مامان💕 کاش بیاد اون روزی که تو اولین قدماتو برداری و من فقط نگاهت کنم اولین کلماتتو بگی و من ذوق مرگ بشم قلب مامان تو که میدونی من دیونتم از خدا خواهش کن که زودی بیای تو دل مامانی نفسم

من امروز بی بی چکم مثبت شد.

۴ روز بعد از اقدام علائمم شروع شد. اول تا دو روز زیاد میخوابیدم. بعد درد زیر شکم ادامه دار . بعد سوزش معده که تا الانم دارم.گر گرفتگی . نزدیکای موعدم تیر کشیدن تخمدان. و پا درد . دو روزم هست که سینه درد دارم

من امروز بی بی چکم مثبت شد. ۴ روز بعد از افدام علائمم شروع شد. اول تا دو روز زیاد میخوابیدم. بعد در ...

وای مبارکت باشه براماهم دعا کن عزیزم

منم زیردلمو پاهام دردمیکنه

چندروز گذشت بی بی زدی؟

وای مبارکت باشه براماهم دعا کن عزیزم منم زیردلمو پاهام دردمیکنه چندروز گذشت بی بی زدی؟

ممنون عزیزم. ان شاالله دامنت سبز بشه

یه هفته از موعدم گذشت بعد بی بی زدم. چند روز دیگم میرم ازمایش

چرا استرس عزیزم بی بی چک مثبت باشه درسته استرس نداشته باش من نمیدونم اینا علایم بارداریه یا توهمه ...

ان شاالله که بارداری گلم . نگران نباش. فقط خودتو سرگرم کن زیاد بهش فکر نکن