2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مطمئنم باهاش در ارتباط نیس ولی فکرشو مشغول کرده  یه هیجانی تو زندگیت به خرج بده از فکرش بیا ...

ببین مثلا خانومه بمن گفت ک شوهرت اهل تنقلات نیس اصلا گفتم چطور گفت اون بار ک اومده خونمون چای با شکلات نخورده تمام حرکات شوهرمو زیر نظر داره حتی میدونست ما اخرین بار کی و کجا رفتیم مسافرت من خودم یادم  نبود

تو چقد مثه هیشکی نمیمونی...خیلیم عشقی خودت نمیدونی
ن فقط شک داره وجودمو میخوره میدونم ی چیزی بینشونه ولی نمیدونم چطور رو کنم دستشونو

اونوقت بعضیا اینجامیگن خانوما اگ شک دارین خودتونو بزنید ب اون راه  با ارامش فک کنین اتفاقی نیفتاده    من عصبی میشم ازین حرف  اخه ادم مگه چن روز باشک میتونه دوام بیاره  اخرش شکست میخوره و سعی میکنه بفهمه چ خبره تو زندگیش  من همش میگم این فقط شعاره هرکیم باشه میره دنبالش ک بفهمه 

فک کن فهمیدی چیزی هست و الان میخای چیکاری کنی؟

میخوام ابروی جفتشونو ببرم تو ساختمون و شوهر کثیفمو بندازم بیرون از زندگیم

اونوقت بعضیا اینجامیگن خانوما اگ شک دارین خودتونو بزنید ب اون راه  با ارامش فک کنین اتفاقی نیفت ...

من الان چند وقته ن خواب دارم ن خوراک دارم مثه دیوونه ها شدم اصلا نمیتونم از فکرش در بیام خیلی رفتارشون تابلوعه فقط چیزی دستم نیس ک رسواشون کنم

میخوام ابروی جفتشونو ببرم تو ساختمون و شوهر کثیفمو بندازم بیرون از زندگیم

ن اصلللللا اینکارو نکن  اگرم خدایی نکرده چیزی فهمیدی  سریع تو عصبانیت تصمیم نگیر  بزار خشمت ک کم شد بعدش تصمیم بگیر

اصلا اجازه نده زنه بیاد خونتون،،اصلا حز سلام باهاش حرف نزن ،،شوهرتم اجازه نده به هر بهونه ای بره خونشون چیزی بینشون باشه خیلی زود میفهمی مطمعن باش،،،،به شوهرتم بگو حرف زندگیمون وبع مرد همسایه نگو میرع همه رو به زنش میگه بگو یه لحظه قاطی کردم برم به شوهرش بگم این حرفارو شوهرم به تو زده چرا به خانوما گفتی؟چیزی بینشون باشه میترسه واکنش نشون میده

ببین مثلا خانومه بمن گفت ک شوهرت اهل تنقلات نیس اصلا گفتم چطور گفت اون بار ک اومده خونمون چای با شکل ...

به جای حساسیت و فکر های دیوانه کننده و گریه و زاری 

با حفظ آرامش کامل یه کاری کن فکرش بیاد بیرون خودتو آزار نده چون یه وقت از کوره درمیری دعوا راه میندازی تشویق میشه برا سمتش حرمت ها هم شکسته میشه

چون شوهرت باهاش رابطه نداره من اینجوری فکر میکنم 

خدایا شکرت