2777
2789
عنوان

خبرای دست اول چی دارید😉

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 71 پست
حالا خداییش از کجا انقد مطمینی ؟؟؟برام مهمه میخام مقداری بخرم

۵۰۰-۵۵۰بخر ضرر نمیکنی

ممکنه تا ۸۰۰بره😩

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقیح تاپیک زد😐🎈

جدی چی گفت مگه نرفته بود لینک عکس گذاشته بود 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
بعد از دکل مفتی که گم شدنش عجیب بود،حالا 5میلیارد دلار گم شد

مسولین ناراحت شدنو گفتن پنج تومن نبودو سه میلیارد دلار ناقابل بوده

سلام علیکمه سابق...هر کی الکی گزارش میزنه ک کاربریا بسوزه هاپوکوماره
حالا خداییش از کجا انقد مطمینی ؟؟؟برام مهمه میخام مقداری بخرم

هیچ کس خبر ایندو نداره ولی عمیشه ماه رمضون میاد پایین بعد دوباره میره بالا

میدونستی اگه لبخند بزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟؟🤔🤔🤔                         شوخی کردم فقط می خواستم لبخند بزنی😊😉😜
۵۰۰-۵۵۰بخر ضرر نمیکنی ممکنه تا ۸۰۰بره😩

یکم بیاد پایین میرم میخرم انشالله ک بیاد پایین اواسط ماه رمضون فعلن قیمتش فیکه امروز دیدی چقد نوسان داش لامصب رد داده بود

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
مرسی عزیزم😁

😘

😋ته دیگ لوبیا پلو(نشون میده زندگی هنوز قشنگیاشو داره😎)😋 یکی از فانتزیام اینه که : یه کهکشان جدید کشف کنم بعد اسمشو بذارم ته دیگ لوبیا پلو   :)) شکمو هم خودتییی  
واقعا ارزون میشه ؟خبر از منبع موثقه ؟

مطمئن و واضحه ولی نمیخواد همتون باور کنین

ولی خب تاحالا دیدی طلا قیمتش بیاد پایین

منظورم اینه زیر ۵۰۰دیگه نمیاد بالا میره فقط

فکر کن گرمی یک میلیون شه😕😕😕

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا