2777
2789
عنوان

خبرای دست اول چی دارید😉

| مشاهده متن کامل بحث + 1034 بازدید | 71 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ کس خبر ایندو نداره ولی عمیشه ماه رمضون میاد پایین بعد دوباره میره بالا

والا الان دیگه مث قبل نیس با هیچ منطقی جلو نمیره ببین اصن خرید دلار نداریم بازار تعطیله ولی طلا عید 60 تومن گرون شد مملکت نیس ک دیوونه خونس

اسم کاربریم ربطی به زایمان طبیعی نداره .انقد نپرسید 😅😅😅 یک وسیله جراحی دندونه 🙄🙄🙄🙄🙄
مسولین ناراحت شدنو گفتن پنج تومن نبودو سه میلیارد دلار ناقابل بوده

بنده خدا ها حق دارن دارن ناراحت بشن.

2میلیارد دلار پولی نیست که مردم بزرگش میکنن.

احتمالا پول تو جیبی دادن و حواسشون نیست

مطمئن و واضحه ولی نمیخواد همتون باور کنین ولی خب تاحالا دیدی طلا قیمتش بیاد پایین منظورم اینه زیر ...

یه تومن شه من همرو میفروشم😂

میدونستی اگه لبخند بزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟؟🤔🤔🤔                         شوخی کردم فقط می خواستم لبخند بزنی😊😉😜
دلار هم میاد پایین میخوام گوشی بخرم🤔

قیمتارو مقایسه کن دیجی کالا بعضی وقتها خیلی ارزون تره

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

قیمتارو مقایسه کن دیجی کالا بعضی وقتها خیلی ارزون تره

میخوام از اونجا بخرم اما قیمت بیرونم دستم نیست

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍
میخوام از اونجا بخرم اما قیمت بیرونم دستم نیست

وقتی تو گوگل سرچ میکنی قیمت گوشی

یه سایتی میاد اولی یا دومیه

مثلا نوشته قیمت فلان گوشی از ۳میلیون تا ۳ و پونصد

خب قیمت بستگی ب محل زندگی و شهر داره

بعد ببین مثلا دیجی قیمت زده ۳و ۱۰۰خب قیمتش مناسبه

مامان دوقلوها👧👦💕....🍁بخون🍁⬅  ........✅گمشده✅کسی ب اسم ساناز علیزاده میشناسین..دوست بچگیمه...حدودا متولد ۷۰..اگر تو اشناهاتون کسی هست.. ریپلای کنید لطفا

وقتی تو گوگل سرچ میکنی قیمت گوشی یه سایتی میاد اولی یا دومیه مثلا نوشته قیمت فلان گوشی از ۳میلیون ...

ممنون عزیزم از راهنماییتون😍😍😘

دیگه سیمکارت ندارم😐 توی تاپیکای سیاسی من دیگه حرف نمیزنم🤐🥺🌺🍃🍃درویشی تهی‌ دست از کنار باغ کریم خان زند عبور می‌کرد. چشمش به شاه افتاد و با دست اشاره ای به او کرد. کریم خان دستور داد درویش را به داخل باغ آوردند. کریم خان گفت: «این اشاره های تو برای چه بود؟»درویش گفت: «نام من کریم است و نام تو هم کریم و خدا هم کریم. آن کریم به تو چقدر داده است و به من چی داده؟»کریم خان در حال کشیدن قلیان بود. گفت: «چه می‌خواهی؟»درویش گفت: «همین قلیان، مرا بس است.»چند روز بعد درویش قلیان را به بازار برد و قلیان بفروخت. خریدار قلیان کسی نبود جز فردی که می‌خواست نزد کریم خان رفته و تحفه برای خان ببرد، که از قلیلن خوشش آمد و آن را لایق کریم خان زند دانست. پس جیب درویش پر از سکه کرد و قلیان نزد کریم خان برد. چند روزی گذشت. درویش جهت تشکر نزد خان رفت. ناگه چشمش به قلیان افتاد و گفت:«نه من کریمم نه تو. کریم فقط خداست، که جیب مرا پر از پول کرد و قلیان تو هم سر جایش هست.»🍃🌺🍃   امضامو هفته‌ای یکبار بروز میکنم🤗😍
جدی چی گفت مگه نرفته بود لینک عکس گذاشته بود 

نه بابا نوشته بود یه تاپیک باحالم نیست حوصلم سررفته😐😐😐😐🎈

خانوم بادکنکی‌ام🎈«اگر طرفدار این‌شرایط‌فعلی‌مملکتی‌تو‌تاپیکای‌سیاسی رو من ‌ریپ نزن حوصلت‌ندارم‌کاربریمم ‌دوست دارم»