2777
2789
عنوان

کیا مامای همراه داشتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1887 بازدید | 42 پست
منم تقریبا با خودتم اما مامای همراه نمیگیرم دکتر هست بالا سرت دیگه؟ البته من بیمارستان خصوصی میرم&nb ...

اخه شنیدم میگن خیلی بد با آدم صحبت میکنن... من اصلا طاقت ندارم یکی بهم حرف بزنه اونم تو شرایطی که دارم درد میکشم

منم همینطور. واقعا دلم نمیاد کسیو ببرم با خودم

ببین من داشتم ولی دلسوز انجام نمیداد برام،فقط دوس داشت من زودتر بزام پولشو بگیره صدتومنم شوهرم بهش هدیه داد 

کاربریه چهارمه فکرکنم خخخ با شماره شوهرم اومدم خخخ

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه شنیدم میگن خیلی بد با آدم صحبت میکنن... من اصلا طاقت ندارم یکی بهم حرف بزنه اونم تو شرایطی که دا ...

چرا باید بد حرف بزنن اخه؟ 

عزیزم نمیتونی بیمارستان خصوصی بری؟ بخاطر کرونا میگم دولتیا اکثرا پذیرش کرونایی دارن

اخه شنیدم میگن خیلی بد با آدم صحبت میکنن... من اصلا طاقت ندارم یکی بهم حرف بزنه اونم تو شرایطی که دا ...

آره دقیقا،منو هی ول میکرد میرفت

اره دکترا بد حرف میزنن یا همسرت یا مامای همراه کنارت باشه خیلی بهت انگیزه میده

ببین من داشتم ولی دلسوز انجام نمیداد برام،فقط دوس داشت من زودتر بزام پولشو بگیره صدتومنم شوهرم بهش ه ...

چطور باهاش هماهنگ کرده بودی؟ واسه خود بیمارستان بود یا از قبل باهاش هماهنگ کرده بودی؟ 

چرا باید بد حرف بزنن اخه؟  عزیزم نمیتونی بیمارستان خصوصی بری؟ بخاطر کرونا میگم دولتیا اکثرا پذ ...

شرایط خصوصیو ندارم.تو شهرمونم کلا یه بیمارستان داریم اگه دردم بگیره نمیتونم برم تا شهر دیگه... واسه همین زیاد گزینه ندارم. فقط همین مامای همراه به ذهنم میرسه که یه کم واسم بهتر شه فقط... 

چطور باهاش هماهنگ کرده بودی؟ واسه خود بیمارستان بود یا از قبل باهاش هماهنگ کرده بودی؟ 

دوروز قبلداینکه برم بهش تاریخ گفتم،ولی شوهرم زنگش زد اوند پیشم قبل اینکه 4سانت بشم،من با امپول فشار زایمان کردم هرجقدر صبر کردم درد نگرفتم محبور شدم برم خودم بستری بشم 42هفته بودم 

تو خصوصيم بد حرف ميزنن؟

نمیدونم کلی گفتم از تجربه های دوستام و فامیل ولی یکی بود میگفت خصوصی زایمان طبیعی داشته خوب بوده زیاد تحویل نگرفتن ولی بدم حرف نزدن کلا آدم یکی و داشته باهاش بیاد در حین زایمان بهش انگیزه بده خیلی خوبه 

دوروز قبلداینکه برم بهش تاریخ گفتم،ولی شوهرم زنگش زد اوند پیشم قبل اینکه 4سانت بشم،من با امپول فشار ...

از کجا پیداش کردین؟ منظورم اینه خود بیمارستان بهتون معرفی کرد یا خودتون بیرون از بیمارستان باهاش هماهنگ کردین که فلان روز بیا بیمارستان؟