2777
2789
عنوان

کیا مامای همراه داشتن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1886 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرده ميكشن بيحسي اگه باشه خودمونم نبينيم بعدش ببينه چي ميشه مگه

دیدنش مشکلی نداره ولی خود شما ببینی شکم همسرت و پاره کردن اون همه خون ازش میره چه حسی پیدا میکنی؟ برا اینکه رو ذهن همسر اثر می ذاره میگن سزارین نمیشه 

از کجا پیداش کردین؟ منظورم اینه خود بیمارستان بهتون معرفی کرد یا خودتون بیرون از بیمارستان باهاش هما ...

آره بیرون بیمارستان پیداش کردم،تو مرکز بهداشت مراقبت هام. انجام میداد باهاش آشنا شدم

کاربریه چهارمه فکرکنم خخخ با شماره شوهرم اومدم خخخ
یعنی خود بیمارستان مامای شخصی میده؟ من اصلا نمیدونم چجوریه. اصلا چطور باید با ماما هماهنگ کنم؟ 

برو همون بیمارستانی که میخوای زایمان کنی پرونده باز کن . بعد اول هفته ۳۶ که رفتی یا بهت معرفی میکنن یا میگن هر وفثقت اومدی برای زایشگاه باید درخواست بدی

شاید امروز نه اما حتما در آینده همه چیز بهتر میشود . توکلم به خداست