2777
2789
عنوان

بیاید یه چیزه مهم

183 بازدید | 12 پست

بچه ها شمام اون کلیپ که میگه چهل سال قبل یه پیشگو توی کتابی به شکل رمان راجع به کرونا نوشته وخبر داده که این به دستور رهبر چین یه ویروس ازمایشگاهیه ساخته میشه به چنددلیل یکی اینکه میخواسته جمعیت پیروضعیف کشورش ازبین برن به خاطر همین این ویروس روی بچه ها تاثیر انچنانی نداره شاید درصدکمی از بچه ها بگیرن که اونم جزییه وزود خوب میشن دوم میخواسته سهام یه سری روبخره چون بااین ویروس کار اونا میخوابه وضررمیکنن ورهبر چین میره به قیمت پایین ازونا میخرش وبعدها کلی سود میکنه سوم اگه این ویروس پخش شه بعدها خوده چین داروشو میسازه که به قیمت هنگفتی به سایرین میفروشش وپول زیادی به دست میاره ودراخر به همه ثابت میکنه اگه بخاد میتونه بدون صلاح هم کل دنیارو ازبین ببره وبقیه ازش حساب میبرن 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انقد چرت و پرت دیدم‌درمورد سیاستی ک‌پشت این بیماری لعنتیه ک حالم دارم بهم میخوره از هر چی سیاسته 

💍تـنـهّا بـبـعـــــــ🐏ـــی در عـلـفـزار قلـبــمـــــ❤ــی علی جــانم💍

90 درصد مردم همینو میگن که ساخته چین هست وهمین اهداف داشته 

بعدها همه چی مشخص میشه

به تعداد آدمهای روی زمین فکر ونگرش وجود دارد!! پس این را بپذیر، کسی که تفکرش باتو متفاوت است دشمنت نیست، انسان دیگریست🌹🌹
90 درصد مردم همینو میگن که ساخته چین هست وهمین اهداف داشته  بعدها همه چی مشخص میشه

اره ولی چ فایده خیلیا عزیزاشونو از دست دادن هنوزم معلوم نیست دوراز جون همه ی شما دوباره کی عزیزشو از دست بده