2777
2789
عنوان

بیاید از دزدی هایی که تاحالا ازتون شده بگید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1166 بازدید | 63 پست

شب گوشی خریدم 

فردا بعد از ظهرش دزدیدن😔

آه از غمی که تازه شود باغمی دیگر 😭😭😭                                                             خدایا صبر بده به ما زمانی که لا نعلم الا خیرا  دیگر رو با بغض و گریه میشنویم،زمانی که دیگر ابراهیمی پشت سر نیست😭                                      تعریف میکنه ،میگه رفتم سر قبر دیدم هی داره با خودش میگه مادر کاش به جای تو من رو میزدن و گریه میکرد،مادره دیگه.....(مادر شهید آرمان علی وردی)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

رفتیم اهواز زیارت حرم حضرت علی ابن مازیار 

ظهر گرماااا جانم کبری بود

همه کفشامونو برداشته بودن مسافر بودیم

با پا پیاده از داخل صحن تا کیلومترها رفتیم جا پارک ماشین

با پا پیاده وسط بازار تا کفش بخریم

خیلی ناراحت شدم نه بابت کفش های نو

بابت حرمت شکنی ی زائر ی مسافر

♥️ اللهم صلی علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم ♥️ 

من دقیقا پارسال تو اردیبهشت گوشیم تو کیفم بود تو اتوبوس خط واحد  ساعتو نگا کردم  دیگه زیپ کیفمو نبستم  گوشیمو زدن  ...وقتی پیاده شدم تازه فهمیدم انقدر گریه کردم کلی توش عکسو فیلم شخصی بود😔

اوایل کرونا حلقه های نامزدی خودم و همسرمو گذاشتم تو میز آرایش که همش دست میشوریم تن تن درنیاریم و...در کل راحت باشیم امروز یه لحظه یادم افتاد رفتم دیدم نیستن   

هوای یکدیگر را داشته باشید،دل نشکنید،قضاوت نکنید،هنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنید،به غم کسی نخندید،به راحتی از یکدیگر گذر نکنید،به سادگیِ آب خوردن بر دیگری تهمت ناروا نبندیدو حریم آبروی دیگری را بدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها ، دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم ...

یه بار توعقد بودم رفتم حموم گردنبندمو از گردنم درآوردم گزاشتم تو کشو ..بعد دیگه سراغش نرفتم تا دوروز ..بعد دوروز نبودش (سال ۹۱ خریده بودم ۴ تومن)

البته تو اون دو روز خیلیا اومدن خونمون نمیتونم بگم کی بوده 

چندباری هم پول دزدیده شده ازم 

دخترعموی من اینجوریه . واسه عقد خواهرم اومدن خونمون از فرصت شلوغی استفاده کرده بود و رفته بود گردنبدی که عشقم برام خریده بود برداشته بود . منم بعدش اومدم سر کشوم خودشو دوتا دختر عموی دیگمم تو اتاق بودن . چون گردنبندرو خیلی دوست دارم از رو عادت جعبشو باز کردم دیدم نیست هی گفتم نیست وای الان اینجا بود و کلی گریه کردمااا اخرش بیشعور مثلا داشت کمک من میگشت یهو گفت عههه بیا افتاده بود پشت کمد 

اون یکی دختر عمومم فهمید نگاه من کردو خندید 

مورد های دیگه هم بوده از بقیه فامیل کلا همرو زخمی کرده

بچه بودم از عروسی اومدم بیرون دیدم کفشمو دزدیدن.منم کفش خوشگل یکی دیگه رو ورداشتم😐😐😐

منم بچگی یه صندل  تازه خریده بودم دزدیده بودنش یه دمپایی لاستیکی قرمز برام گذاشته بودن هیچوقت یادم‌نمیره😞

یبارم تولد ۱۰سالگی و ۸سالگی منو آجیم باهم گرفتیم من کتاب داستان از لوازم تحریر کنار مدرسمون گرفتم واسش و کادوش کردم...تو مدرسه جا گذاشتم بعد که رفتم بردارم نبود...شب تو تولد یکی از همکلاسیام همونو بم کادو داد

من اکثرا طلاهامو نمیندام.عاشق بدلیجات جینگیلی مینگیلی هستم. یه دستبند  استیل طلایی داشتم با نگین سبز کارشده بود خیلی شبیه طلا بود. برای عروسی یکی رفته بودیم یه شهری خونه عروس شلووووغ و پر رفت و امد. خواستم لباس بپوشم بخاطر اینکه گیر نکنه به لباسم دراوردم گذاشتم یه گوشه در عرض 5 دقیقه دزدیدنش

بیچاره فکر کرد طلاست😂

دخترعموی من اینجوریه . واسه عقد خواهرم اومدن خونمون از فرصت شلوغی استفاده کرده بود و رفته بود گردنبد ...

😳😳😳😳شایدم از لج و حسودی برداشته چون عشقت برات خریده بوده

داشتم ميرفتم سركار ساعت ٦ونيم صبح تو كوچه مون كيفمو زدن كيفمو خيلي دوس داشتم🥺پولاي توي كيفم مهم نبو ...

منم یه روز قبل عید کیفمو زد کل عید پول نداشتم کیفم گرون بود تازه کارتامم توش بو تعطیلدبود همه جا فقط500تومن توش کرم بود تو شرکت ارایشی کار میکردم با دوتا گوشی

اینقدر از من و خانواده ام دزدی شده که نگو، فقط مامانم 3 دفعه برای خواهرم لوازم برقی جهیزیه خرید عین‌ش رو دزد برد، همسایه مون دزد بود بعد که کلانتری میامد خودش بیشتر از همه شاکی بود، تازه اب قند هم میداد مامانم، هرچی هم به مامانم میگفت این دزده، بابام قبول نمیکرد میگفت مال آدم یه جا میره ایمانش هزار جا 😢 تا آخر سر از اون ساختمون رفتیم 

الانم از خونه ام برنج و گوشت و مرغ کم میشه، اونم نه مثلا یه گونی، کم کم برداشته میشه مثلا یهو 3 بسته گوشت کم میشه یا نصف گونی برنج 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘