2777
2789
عنوان

جراح بینی خوب تهران

6302 بازدید | 24 پست

سلام به همگی،من چند وقته تو اینستا و دوست و آشنا دنبال جراح بینی هستم،و هر چی بیشتر تحقیق میکنم کارم سخت تر میشه،میخواستم ازتون کمک بگیرم هر کسی از هر دکتری که راضی بوده یا نبوده نظرش رو اینجا بگه،فکر کنم به خیلی ها کمک کنه،مخصوصا این روزها که امکان مطب گردی نیست،ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی بالا نیگیره چند میگیره

محبي گرون ميگيره حالا حالا هم وقت نميده 

حَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

پيش فريدوني نرو

مطبش سيدخندانه

🎊لاغري با تاپيك بامداد خمارعزيزم🎊 💚گروه سبز   وزن اوليه (٩٦.٤٠٠) وزن فعلي (٧٢.٢٠٠) وزن هدف (٦٨)💚               قد (١٧٠)  شروع رژيم از مهر ٩٨ من ميتونم بزودي به هدفم برسم همونطور كه تا الان با كمك دوستاي خوبم و بامدادخمار عزيزم(الهه جونم) تونستم از اين به بعدم ميتونم 💞👗👗👗👗👗👗👗🥗🥗🥦🥦🥗💚❤️💞ممنونم از الهه جونم و دوستاي خوبم💞❤️😘😘
من تیپ پلاستی کردم پیش سعید رجبیان با بی حسی بدون گچ و تامپون بدون شکستن استخون بینی راضیم خداروشک ...

تو تیپ پلاستی قوز بینی رو بر میدارن ؟ 

بدنه بینی کوچیکتر میشه یا فقط برا نوک بینیه ؟ 

چه تفاوتی با عمل بینی داره ؟

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم
تو تیپ پلاستی قوز بینی رو بر میدارن ؟  بدنه بینی کوچیکتر میشه یا فقط برا نوک بینیه ؟  چه ...

من قوز داشتم سوهان کشید صاف شد خودمم قوس نمیخواستم ولی کلا تا یه حدی میشه سوهان کشید 

بینی باریک تر نمیشه همون پهنا میمونه واسه همین اونایی که استخونشون پهنه رو عمل نمیکنن

فرقشم فقط نشکوندن استخونه نوک بینی هم هر تغییری بخواد میشه داد   

من قوز داشتم سوهان کشید صاف شد خودمم قوس نمیخواستم ولی کلا تا یه حدی میشه سوهان کشید  بینی بار ...

من بینیم پهن نیست 

استخونیه و به کوچولو قوز داره ، بدنشم میخوام یه کم کوچیک شه 

اصلا نمیدونستم هم چین چیزی وجود داره ، الان سرچ کردم راجبش ، اگه بینی منم بشه همونجوری که میخوام در بیاد خیلی خوبه 

هزینش چقدر شد برای شما و چه زمانی ؟

خدا به دلت نور بده عزیز جان 💛💫 برای هم دعا کنیم برای من هم