2777
2789
عنوان

بچه ها نگرانم خوابم نمیبره کمک کنین

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 30 پست

یبوست مادر همه بیماری هاس سریع ی فکری بردار اگه خیلی شکمش سفت کارکنه خدایی نکرده مقعدش زخم می شه  من تجربش کردم خدا سر هیچکی نیاره خیییییلی دردش وحشتناکه نزار ب اونجا بکشه انجیر بزار تو اب خیس بخوره بده بهش بخوره الو بده روغن زیتون یه قاشق خالی اگه بتونه بخوره خوبه 

ناف به روده وصله؟

نمیدونم پزشک نیستم دراین مورد نظربدم..ولی دکتر پسرمن که دکتر سرشناس و حاذقیه گفتن و منم انجام دادم خدارو هزاران بار شکر مشکلم حل شده.امیدوارم برا این دوست عزیزمم حل شه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ارع پسر من همینجوری بود خیلی تپل شد منم خیلی نگران بود ولی مشکلی نداشت

وای مرسی یکم اروم شدم،ولی خاکشیر و الو خیسوندم صب بدم بخوره،اگ بخوره!نخورد همون شربت انجیر میدم،نمیدونی چقد باید شربت انجیر بخوره؟دوسالونیمه

دلتونو ب هیچکی خوش نکنین،سعی کنین باخودتون حالتون خوب باشه،فقط خودتون ن هیچکس دیگه

عزیزم منم دقیقا تا دیروز همین مشکلو داشتم طفلی دخترم زور میزد و نمیومد پی پی مامانم گفت تو نافش دو قطره روغن زیتون بریز یکمم با سرنگ بهش اب زردالو خشکه دادم خداروشکر دیشب راحت پی پی کرد اونم ۳ بار منم احساس میکردم تو رودش مونده بود چون با حجم زیاد دفع داشت

زندگیم فقط دخترمه و بس ❤️❤️❤️
یبوست مادر همه بیماری هاس سریع ی فکری بردار اگه خیلی شکمش سفت کارکنه خدایی نکرده مقعدش زخم می شه &nb ...

خاکشیر و الو خیسوندم تواب صب اگه بخوره،اخه هر چیزی نمیخوره تا میلش نکشه،با غذاش ماست میخوره تو ماستش جوانه گندم ریختم جواب نداد،اگه بازم نشد شیاف گلیسیرین بزارم براش؟

دلتونو ب هیچکی خوش نکنین،سعی کنین باخودتون حالتون خوب باشه،فقط خودتون ن هیچکس دیگه
عزیزم منم دقیقا تا دیروز همین مشکلو داشتم طفلی دخترم زور میزد و نمیومد پی پی مامانم گفت تو نافش دو ق ...

چن وقتشه دخترت عزیزم  چرا با سرنگ

شیر فقط شبا میخوره اگه بده ک دیگه ندم؟وای لازم نیس واسش تواین سن؟

شیر زیاد یبوست میاره، فلوس بگیر از عطاری براش دم کن مزه ی خاصی نداره که متوجه بشه بش بگو چای هست چون مثل چای هست،راستی کره بادام زمینی هم خوبه

وای مرسی یکم اروم شدم،ولی خاکشیر و الو خیسوندم صب بدم بخوره،اگ بخوره!نخورد همون شربت انجیر میدم،نمید ...

عزیزم اگه بچت دل‌درد نیست موقع دستشویی کردن اذیت نیست الکی عیب رو بچت نزار.... داروهای ملین هم الکی ب بچه نده بدتر روده رو از کار میندازه...حالا اگه میخای بچت گوارشش خوب کار کنه لازم نیست کار خاصی بکنی فقط باید بچت فعالیت خوب داشته باشه.... شیر واسه گوارشش خوبه و هم چنین استخو ناش و دندوناش.... آب جوشیده ولرم ناشتا صبحا بهش بده کلن آب خوبه بخوره البته آب جوشیده ولرم.... نه هر آبی. 🌱

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️

راستی صبحانه های سرد گوارش آدمو خراب میکنه همیشه سعی کنید صبحانه چیزای گرم بخورید مثل ارده س شیره کره مربا.... شیر گرم... پنیرخالیش اصلا خوب نیست ولی با گردو عیبی نداره البته نه همیشه گاهی اوقات

کیوی گلابی پرتقال کاهو کلم سالاد شیرازی هم خوبه کنار غذاو سبزی🌱

زندگی بافتن یک قالیست.نه همان نقش و نگاری که تو میخواهی...نقشه را اوست که تعیین میکند....تو فقط بافنده ی خوبی باش...نقشه را خوووووب ببین...نکند آخره کار قالی زندگی ات را نخرند!!❤️
شیر زیاد یبوست میاره، فلوس بگیر از عطاری براش دم کن مزه ی خاصی نداره که متوجه بشه بش بگو چای هست چون ...

باشه عزیزم همون فلوس پس میگیرم اگ با خاکشیر الو تا عصر ج نداد میدم بش با نبات میخوره اک مث چای باشه،مرسی عزیزم

راستی صبحانه های سرد گوارش آدمو خراب میکنه همیشه سعی کنید صبحانه چیزای گرم بخورید مثل ارده س شیره کر ...

مرسی فداتشم😘