2777
2789
عنوان

گلدون گل طبیعی کوچولو میخواممم

541 بازدید | 19 پست
سلام ،یه گلدون گل یا گیاه کوچولو مثل شمعدونی می خوام بخرم ،نگهداری کنم تو خونه،گل یاگیاه خاصی می شناسید که برای همه ی فصلا مناسب باشه و نگهداریش آسون باشه؟خوشگل و جمع و جورم باشه
شمعدونی خوبه...نزادهای مختلف هم داره..
زندگیم الان بین دو بیت گیر کرده ، نمی دونم چکار کنم! یکی میگه : برخیز و مخور غم جهان گذران ...تا پا میشم میگه : بنشین و دمی به شادمانی گذران .... فعلا نیم خیز موندم تا تکلیفم تو بیت بعدی مشخص بشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاج مطبق خوبه
از این برگای خرگوشی هم مناسبه.. راحت تو خونه میگیره.
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
پس شمعدونی خوبه
البته شمعدونی بگیر نگیر داره
انسان ها در دو صورت چهره واقعی خودشان را نشان می دهند: اول آنکه بدانند کامل به خواسته هایشان رسیده اند یا اینکه بدانند هرگز به خواسته هایشان نمی رسند!!
میخواستم عکس گلدونامو بذارم اما سایت ارور داد!