2777
2789
عنوان

پدرشوهرم گفت وظیفته برای ما آشپزی کنی😕😕😕😕

| مشاهده متن کامل بحث + 4173 بازدید | 144 پست
اول شرت قرمز اگه جواب نداد بعد طلاق 

آره با دامن کوتاه و نپتون😑✌

این فرد نسبت به همه چیز بی تفاوت است هر طور که میخواهید با او رفتار کنید.......گول دنیا را مخور!!!ماهیان شهر ما از کوسه هاوحشی ترند!!!!بره های این حوالی گرگ هارا می‌درند!!!سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها!!!!زنده هاهم آبروی مردگان را می برند!کاکتوس شده بود و دلش نوازش میخواست🌵🌵🌵 برود هرکه دلش خواست شکایت بکند این شهر باید به من دیوانه عادت بکند🍃🍃🍃 دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غم باد🖤.                                        اتفاق غمگینی است وقتی تنهاییت سال ها از تو بزرگ تر باشد🖤🖤🖤
حالم داره از کامنتا بهم میخوره    وقتایی ک حالش خوب نیس برو  مترسک ک نیستی

همیشه فک میکردم عروس بدجنس ها برای فیلم های هندی ۲۰ سال پیشه ‌نگوووووووو عروسای دور و بر خودمون شمر شدن نمی دونستم 

به ذره گر نظر لطف بوتراب کند...به آسمان رود و کار آفتاب کند...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا بنده خدا همیشه که مریض نیست گاهی وقتا مریضه شما هم  پیش همین تو که اشپزی میکنی ی کم بیشتر درست کن  ب اونا هم بده رو شما حساب دختری باز کردن یه کم مهربون باشیم باهم گل 

تیکر بارداریم نیست .خدایا یه بچه سالم و صالح بزار تو دلم 😘

پس وظیفه دخترش چیه ؟

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 
همیشه فک میکردم عروس بدجنس ها برای فیلم های هندی ۲۰ سال پیشه ‌نگوووووووو عروسای دور و بر خودمون شمر ...

طرف پسر بزرگ کرده 

خونه داده 

وقتایی ک مریضه یه غذام براش درست نکنن 

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 
پس وظیفه دخترش چیه ؟

شاید دختر نداره🙃

این فرد نسبت به همه چیز بی تفاوت است هر طور که میخواهید با او رفتار کنید.......گول دنیا را مخور!!!ماهیان شهر ما از کوسه هاوحشی ترند!!!!بره های این حوالی گرگ هارا می‌درند!!!سایه از سایه هراسان در میان کوچه ها!!!!زنده هاهم آبروی مردگان را می برند!کاکتوس شده بود و دلش نوازش میخواست🌵🌵🌵 برود هرکه دلش خواست شکایت بکند این شهر باید به من دیوانه عادت بکند🍃🍃🍃 دیدی که مرا هیچ کسی یاد نکرد جز غم که هزار آفرین بر غم باد🖤.                                        اتفاق غمگینی است وقتی تنهاییت سال ها از تو بزرگ تر باشد🖤🖤🖤
رو بدی میشی مثل من.خوبی کردم به چشم کلفت منو دیدن.اخرشم شدم ادم بده همین اول محکم باش

واقعا هرکاری برای خانواده شوهر بکنی آخرشم یه تشکر خشک و خالی نمیکنن و میشه وظیفت 

بیلیاقتا 😒

اونایی که به قد بلندا میگن نردبون ، خودشون سه پاین 😒
واقعا هرکاری برای خانواده شوهر بکنی آخرشم یه تشکر خشک و خالی نمیکنن و میشه وظیفت  بیلیاقتا 😒

اره.واقعا.من یک عدد پشیمان هستم

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون