2777
2789
عنوان

نمیدونم ادامه بدم یا نه!نظر شما چیه

495 بازدید | 42 پست

من خیلییی جوش میزنم 

پیشونیم جوشای زیر پوستی میزنه و بقیه صورتم هم جوشای چرکی دردناک 

خرداد 98 شروع کردم رفتم دکتر پوست گفت 4 ماهه خوب میشی!من همینطور تا دی ماه هم رفتم و توجیح دکتر این بود که به راکوتان حساسیت دادی نتونستی قرص بخوری پس روند خوب شدنت کند میشه

اخه دیگ چقدر؟

پیش بهترین دکتر پوست شهرم رفتم 

تا وقتی داروهارو به پوستم بزنم خوبه اما وقتی نزنم کل صورتم پر از جوش میشه مثل الان دیگ دیگ اصلا جایی برای جوش زدن نداره

نمیدونم چیکا باید بکنم بازم دکتر برم یا نه؟

اگر نرم چیکار کنم جوش نزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نخوندی عزیزم؟ گفتم حساست دارم نمیتونم بخورم چیکار کنم؟

کامل نخوندم😬

مشکل هورمونی نداری؟

کاربرای اقا درخواست دوستی ندید پیلیز😐یاسی ام 🎭اگه کسی بی ادبی نکنه بی احترامی نمیکنم ...  
خب بیشتر از 6 ماه استفاده کردم اما اصلا تغییر نکردم  نباید یکم بهتر میشدم؟

من دوستم میخوره

تو یه گروه تو تلگرامه هستن مثل شما ولی میگه گاها دوسال مصرف میکنن 😶

کاربرای اقا درخواست دوستی ندید پیلیز😐یاسی ام 🎭اگه کسی بی ادبی نکنه بی احترامی نمیکنم ...  
من دوستم میخوره تو یه گروه تو تلگرامه هستن مثل شما ولی میگه گاها دوسال مصرف میکنن 😶

عزیزم حساسیت دارم نمیتونم راکوتان بخورم

فقط داروی دست ساز میده به پوستم میزنم