2777
2789
عنوان

همراهی با خواهر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 625 بازدید | 43 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه کرونا خوب حق داری نری اما خدا ادمو محتاج هیچکس نکنه خیلی بده از همین الان چون فکر میکنی اگه یه روز بچه دار بشی ممکنه کمکت نکنه   

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

اشکال نداره برو برای رضای خدا کاری کن

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بخاطر كرونا حق داري بترسي. اگه ناراحتيش واست مهم نيست كه رك بگو. ولي اگه مهمه يه بهونه بيار واسش و نرو

جهت سفارش انواع كارهاي هنري پيام بدين 😍😍 خدايا همه رو به آرزوهاشون برسون 😇🙏❤️
یه نفر ازت کمک خواسته. چرا همیشه توقع دارید که جواب  خوبی هاتون رو بدن؟؟؟ من بودم با دل و جون ...

عزیزم مادرش چیکارس؟ بعدم شاید همین فردا بستریش کنن چون حتما تو این 2.3 روز باید بزاد بعدا اگه گفتم بمون از من 21 ساله چی بر میاد شوهرشم آدمی نیس کاری کنی براشون تشکر کنه فک میکنه وظیفمه

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
وقتی بهت رو انداخته برو..مطمعن باش اگ مجبور نبود ب زنداداشش نمیگف

همیشه به من میگه مادر شوهرم کلا فقط از لحاظ مالی حمایت میکنه نه عاطفی 

مامانِ پسر کوچولوی شیطون 😍 کارِ خدا نشد نداره🥲 با تنبلی تخمدان و بعد یک سال و نیم دکتر رفتن،دکتر گفت فروردین بیا آی یو آی ولی من فروردین1401 جواب آزمایشم مثبت شد 🥲👨‍👩‍👦 فَنِ حامیم🫶😍 یه سری سیاه و سفیدا خوبن ♥️ مث برف لای موهات 🌨️ مث کلاویه‌های پیانو 🎹 مث اون دوتا چشمات 👩‍❤️‍👨
عزیزم مادرش چیکارس؟ بعدم شاید همین فردا بستریش کنن چون حتما تو این 2.3 روز باید بزاد بعدا اگه گفتم ب ...

چه حرفایی میزنه ادمی که کار خیر میکنه مگه دنبال تشکر تو باشوهرش چکار داری تو داری برای خواهرشوهرت میری دلم براش سوخت بنده خدا  

من مجردم یه دختر مجرد نمیتونه بچه داشته باشه مریم مقدس که نیستم   انگشتی که درد نمیکنرو گزارش نمیزنن  طرف دماغش قد بادمجون کشک بادمجونه استوری میزاره خدایا مرسی بابت اینهمه زیبایی چش حسودا کور   پولی که ازم گرفده بودی۳ سال پیش خوردی پس نِدادی الان با اون ۵۰ هزار تومن الان جوراب نوک سوزنیم نمیتونم بخرم پولِمو دادی دادی نِدادی طرفم نِیا نِیا وگرنه جرد میدم  نون و پنیر و گِووجه پست میزارم به تَو چه   عاشق تاپیکای جنجالی دیدی تگم کن عین جن بو داده میام  هرکی با اول اسمم تو تاپیکام مشکل داره نِیاد نِیا مگه شلواردو گرفدم التماسد کردم که بیای تو تاپیکم عرض اندام کنی 

منم باخواهرشوهرم رفتم بیمارستان موقع زایمانش با اینکه ۴ تا خواهر داشت ولی ازم خواست و باهاش رفتم 

«رَبِّ لا تَذَرْنِی فَرْداً وَ أَنْتَ خَیْرُ الْوارِثِینَ» خدایا من از تو معجزه ای میخواهم،معجزه ای بزرگ،معجزه ای در حدخدا بودنت،تو خود بهتر میدانی،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند🙏☺️
چه حرفایی میزنه ادمی که کار خیر میکنه مگه دنبال تشکر تو باشوهرش چکار داری تو داری برای خواهرشوهرت می ...

نمیشناسیش 🤦‍♀️ در

اگه به عنوان دستور ازت خواسته و فکر میکنه وظیفته نرو ولی اگه ازت با احترام خواهش کرده خیلی زشته که کمکش نکنی،به حرمت انسانیت و به خاطر خدا بهش کمک کن مطمئن باش یه جایی احتیاج به کمک پیدا میکنی که خدا یه فرشته سرراهت قرار میده

من بودم خودم بدون اینکه خواهر شوهرم خواهش کنه میگفتم من میام پیشت

عزیزم مادرش چیکارس؟ بعدم شاید همین فردا بستریش کنن چون حتما تو این 2.3 روز باید بزاد بعدا اگه گفتم ب ...

قربونت برم ۲۱ سالته

نزار افکار منفی قلبت رو سیاه کنن.

من یه نامادری هستم هر کاری میکنم واسه رضای خداس

خیلی ها هم فکر میکنن وظیفه ام هست.

شما خوبی کن

حتی منتظر تشکر هم نشین.

طبیعت خودش جواب خوبی شما رو میده