_____مریم____ مدیر عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 5533 عنوان در 4 حالت به خانما هیچی نگین... | مشاهده متن کامل بحث + 563 بازدید | 49 پست در ۴ حالت به خانما هیچی نگین...۱. وقتی تازه از خواب بیدار شدن...۲. وقتی چیزی رو گم کرده و دنبالش میگرده...۳. وقتی آماده شده بود و برنامه بیرون رفتنش بهم خورده...۴. الانم که در قرنطینه هستین کلا لال شین هیچی نگین... 🤣 ☺️ 1399/01/31 | 22:49 11 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تیمیسی عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 12615 دل منم گلم من یه مدت طولانی نت نداشتم اومدم دیدم کلا گروه تعطیل شده یه پستم گذاشتم دیگه کلا قفل کرد ... نامردا ی حالیم نمیپرسن اینجا چش بود رفتن اونجامنم کلا مجازی ندارم به جز اینجاتو خوبیپسرت خوبه؟
_____مریم____ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 5533 نامردا ی حالیم نمیپرسن اینجا چش بود رفتن اونجا منم کلا مجازی ندارم به جز اینجا تو خوبی پسر ... فدای تو عزیزمنمیدونم فکر کنم یه جریانی چیزی حتما شده ک رفتناسمره بودا فک کنم با اون بحث شدبه ساناز پیام بده اون تازگیا پست منو لایک کرده بودسپید کلا نمیاد سایت فک کنمپسرمم خوبه پی پی میکنه شلوارش خسته شدم ☺️
_____مریم____ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 5533 نامردا ی حالیم نمیپرسن اینجا چش بود رفتن اونجا منم کلا مجازی ندارم به جز اینجا تو خوبی پسر ... پسرت چطوره؟غذا میخوره؟ از پوشک گرفتنش در چ حاله ☺️
تیمیسی عضویت: 1397/09/23 تعداد پست: 12615 پسرت چطوره؟غذا میخوره؟ از پوشک گرفتنش در چ حاله پسرمم انقد اذیتم میکنه که خدا میدونهاره از پوشک گرفتمش خدارو شکر راحت شدمولی غذا اصلا نمیخوره فقط بستنی و شیر
_____مریم____ مدیر استارتر عضویت: 1397/01/05 تعداد پست: 5533 پسرمم انقد اذیتم میکنه که خدا میدونه اره از پوشک گرفتمش خدارو شکر راحت شدم ولی غذا اصلا نمیخوره فق ... غذا خوردنش خوب میشه صبر داشته باشمن بچم پی پیش رو نمیگه دیوانع شدم ☺️