2777
2789
عنوان

دختر خاله بیچارم

361 بازدید | 22 پست

بچه ها دخترخالم چهارساله ازدواج کرده حالاخواهرش عقد بستس بعد شوهرش میگه من از باجناق بدم میاد به هیچ عنوان حتی جایی که اون باجناقه هست نمیری اینم فقط یه خواهر داره مییگه چکارکنم باید یه عمر خواهرمو بزارم کنار شوهرش بد دلم هست هفت ماهه بارداره خیلی گریه میکرد چون میگه حتی خونه مامانم نمیتونم برم چون باجناقه میاد اونجا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان بگذره درست میشه

خون بکن تو شیشه بعد قایم شو پشت ریشت🤞🏻توی شهر ما هرکی عاقل شد کشته میشه 🤞🏻هرچقدم خوب باشی میمیرم تو بی کسی پس 🤞🏻وگرنه تو شهرستانا صد تا لیونل مسی هست #ایران#جانم فدای رهبر

چاره کار فقط سفت و محکم وایسادنه 

یعنی انقد باید جدی برخورد کنه و حتی بزرگترا رو دخالت بده که شوهرش بفهمه اسیر نگرفته

دختر قشنگم👩تحصیلاتت📚شغلت🗂پولت💶هیچوقت تصمیم نمیگیرن یه روز صبح بیدار شن و تو رو رها کنن و برن...بچسب به آرزوهات💞💞باور کن پسرا جایی نمیرن😘

طلااااق فقط من بودم همون اول که این شرط رو گذاشته بود مگفتم ما رو بخیر شمارو به سلامت

یادبگیر بیشتر کارهایی که انجام میدی دلیل و منطق نمیخواد، انجام بده چون دوست داری،چون باحاله.چون دلت خوش میشه...
اصلا انقد خشکه که حد نداره

بالاخره یه نقطه ضعفی داره دیگه؛ ببینه رگ خوابش چیه درستش کنه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

اولشه حسودیش میشه.مرد ها از زن ها خیلی حسود ترن فقط ایمش فرق می کنه.به مرور زمان خوب میشه

نی نی سایتی ها خیلی دوست تون دارم.خیلی از تنهایی هام پر کردین.واسه همه تون دعا می کنم🌹🌹🌹🌹