2777
2789
عنوان

کار بدی کردم؟😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1117 بازدید | 103 پست
بنظرم نباید اس میدادی چون کار اشتباهی نکردی ک بابتش عدر بخای.بدتراینجوری خواهرت حقو ب خودش میده

عذرخواهی بابت نشستن بچه نکردم

چون مامانم میگه بده مهمون با قهر از خونه بره

گفتم ابجی رسیدی؟ گفت ب تو چه گفتم هنوز ناراحتی گفت به بچه من میگی نجس بچه منو در حد اون خرگوش نمیدونی گفتم من لپک رو نمیشورم که کلا از دسشویی بدم میاد خودت که میدونی گفت آره میبینم شوهرت دسشویی خونه رو میشوره:/ گفتم باز ببخشید اگه حرفم یا رفتارم ناراحتت کرد گفت گمشو بابا

هیچی نگفتم دیگه😑

من میتونم دوست خوب تو باشم:)

اتفاقا کار خوبی کردی باید بقیه هم همین برخورد رو میکردن که یاد بگیره کارای بچه ش با خودشه 

من خواهرام و‌خواهرشوهرام عاشق بچم هستن یعنی از من بیشتر بهش میرسن ولی تا حالا نزاشتم ببرن دسشویی یا بشورنش قبلنا میگفتن اخه ما که بدمون نمیاد و.... ولی الان دیگه میدونن صدا میزنن میگن دسشوییه بشورش

این نیز بگذرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اول روشنم کن ... خواهر وسطت پیش تو زندگی میکنه بچه خواهر بزرگت دسشویی کرد وسطبه گفت بشورش. ن ...

من 20 سالمه خواهر وسطی 22 بزرگه 33-34

خواهر وسطیم مجرده مامان بابام رفته بودن شهرستان این تهران بود کرونا اومد دیگه مامانمینا همونجا موندن 

شوهرم گفت بگو سحر (وسطیه ) بیاد پیش ما تنها نمونه 

خواهرمم اومد پیش ما 2 ماهه

چند شب پیش مریض شد تا امروز میشه 3 روز داشت تو تب میسوخت چهار بار بردیم بیمارستان خواهر بزرگه اصلا زنگ نزد با اینکه میدونست مریضه

امروز خبررسید خوب شده گفت میام خونت عیادت سحر

بعد سحرم خیلی بچه دوست داره یه جورایی حمال بچه اینه

اومد اینجا سحرم هنوز یه کوچولو تب داشت خوابیده بود 

بچه خواهر بزرگه دسشویی کرد دید سحر خوابه گفت تو بشور منم نشستم اینم قهر کرد رفت😑

خواهرت توقعش بی جاست، اما شمام خاله ای ها

من نگه داشتم بخدا غذا جدا پختم واسه بچه بازی کردم خوابوندم نگه داشتم ولی دیگه دسشویی بچه اصلا نمیتونم عق میزنم

اتفاقا کار خوبی کردی باید بقیه هم همین برخورد رو میکردن که یاد بگیره کارای بچه ش با خودشه  من ...

هیچکس زیاد بهش رو نمیده بجز همون خواهر وسطیم خودش خیلی پرروعه 

اتفاقا من خوشحالم شدم قهر کرد دو سه ماه از دستش راحتم

جیش چیه اینو💩💩💩کرده

🙄😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😳😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬😬 من اگه بودم کتکشم میزدم😐😑 الان ی عده میریزن سرم!

💗میشه اسم خوشگل موشگل برای دخترم پیشنهاد بدین؟🌸 😍🙏🏻  خودم نظرم رو آنیسا، آوینا، آنیا و کمی نیکا هست اما شوهرم میگه بارانا🤔 کدوم بهتره!؟ چقد تصمیم گرفتن سخته🥴
دختر کوچیکم اگه باباش خونه بیاد دراز بکشه بالش رو از زیر سر من برمیداره میزاره زیر سر شوهرم😂😂 اگر ...

ای جانم دخترا خیلی شیرینن خیلی 

ان شالله خوشبخت بشن عزیزم 

ان شالله همیشه سایتون بالا سرشون باشه

نر بخر  ماده نداشتم ولی مییییگن پریود میشه😐راست و دروغ نمیدونم نر خریدم من

دوستم میگه خرگوشمو‌گذاشته بودم رو تخت بلندش کردم دیدم زیرش خونه

فقط 23 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

خوش بحالت.والا من سز شدم خواهرم نیامدبیمارستان پیشم.طفلک خواهرشوهرم شب اول موند و زیرمو عوض میکرد خد ...

عزیزم انشالله براش جبران کن .

خجالت نداره اونم مثل خودت بوده

این نیز بگذرد  
من 20 سالمه خواهر وسطی 22 بزرگه 33-34 خواهر وسطیم مجرده مامان بابام رفته بودن شهرستان این تهران بود ...

اوووووع الان روشن روشن شدم.... پس بزار قهر بمونه، 

ینی که چی ؟؟؟ خودش مگه چلاقه؟؟ چون اون خوابه تو بشور🤣🤣🤣🤣🤣 خدایا خدایا 🤨

والا.... با این نوناشون🤨به نی نی یار قول دادم اگه عصبانی شدم فقط تودلم فحش بدم؛ دل جونم ولی بلندگو قورت داده انگار🤭😆فازت چیه میگی مخالف نظرمی ریپلای نکن؟!🤔سلطااااان تو نظرت رو بگی، ما حرفمون رو قورت بدیم؟؟😏هرکی میگه طرز پوشش و حرف زدن و کوفت و زهر مار هرکسی به خودش مربوطه خر🐴 است...( دلم میخواد؛ به خودم مربوطه😎)