2777
2789
عنوان

کار بدی کردم؟😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1118 بازدید | 103 پست
آفرین بعد دوسالگیش شروع کن  تا بخوایی اقدام کنی و بیاری شاید دیدی یکی دوسال طول کشید  یک ...

چشم گلم اتفاقا بهش گفتم من فوق العاده استرسی هستم سر دخترم هر دو سالم بودیم ولی یه سال طول کشید

و خدایی ک در این نزدیکیس❤❤
نمیفهمه دیگه نفهمه بخدا زنداداشم بچشو از نوزادی حتی نمیذاشت مامان خودش بشوره عوض کردنی هم میبرد تو ...

زن داداش من هم بچش ۶_۷ماهشه جلو هرکی باشه پوشکشو عوض میکنه

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشکال نداره خدا حفظشون کنه برات  اره می بینی آدم حسودی میکنه  من که بعضی وقتا حسودی میکن ...

دختر کوچیکم اگه باباش خونه بیاد دراز بکشه بالش رو از زیر سر من برمیداره میزاره زیر سر شوهرم😂😂

اگر هم بخوام پس بگیرم با کولی بازی نمی زاره 

امروز هم دراز کشیده بود شوهرم کوچیکه رفت براش پتو اورد.

حالا از صبح تا شب پیش منه یه بار ازین کارها برام نکرده

تمام دنیام آقاییه و دو تا دوخملام
بهش رو ندین اینا وظایف خودشه نه شما و اون خواهر دیگه ت پی پی بچه هر کسی برای خودش عزیزه نباید انت ...

من واقعا زیاد رو نمیدم در حد مهمون رفتار میکنم باهاش مخصوصا بزرگتر هم هست سنامون نمیخوره بهم از اول معذب بودم باهاش

مامانمم رو نمیده

مثلا میره خونه مامانم میخواد بچه رو ول کنه مامانم میتوپه بهش میگه دیگه شوهر کردی رفتی اینجا میای دخترمی ولی مهمونی دلیل نمیشه بچتو ول کنی گشاد گشاد بشینی😑

ولی این خواهر وسطیم خیلیییی رو میده

شدیدا وابسته بچه ست

میره خونه ابجیم عملا کلفتی میکنه براش

من میتونم دوست خوب تو باشم:)
نر بخر  ماده نداشتم ولی مییییگن پریود میشه😐راست و دروغ نمیدونم نر خریدم من

فک نکنم ی درصد فک کن پری بشه چجوری بیچاره جلوشو بگیره عقلش میرسه پد بزاره یا هی همه جای طبیعت رو ب گند بکشه کی میشه.شایدبخاطر بچه اوردنش و زاد ولدش میگن. .فقط طفلک ماخانماییم ک انقد مظلومیم از پری بگیر تا زایمان و شستن پی پی و ...

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
 زن داداش من هم بچش ۶_۷ماهشه جلو هرکی باشه پوشکشو عوض میکنه

من زنداداشم سنش کمه 25 سالشه ولی بخدا یجور بچه داری میکنه آدم عشق میکنه 

واااای از این خواهرم بچشو جلو هرکس عوض میکنه واسه پسر بزرگش 4 سالشه وسط مهمونی شلوارشو میکشه پایین میفرسته دسشویی 

33 سالشم هست...

فک نکنم ی درصد فک کن پری بشه چجوری بیچاره جلوشو بگیره عقلش میرسه پد بزاره یا هی همه جای طبیعت رو ب گ ...

الهی😄

منم هرجور فکر میکنم نمیشه که پری بشه..

خرگوشو شوهرم خرید اونجا شنید ماده پریود میشه نر خرید

خودم اعتقادی ندارم به پریود شدنش

دختر کوچیکم اگه باباش خونه بیاد دراز بکشه بالش رو از زیر سر من برمیداره میزاره زیر سر شوهرم😂😂 اگر ...

ای جاااان

دخترا جون به جون شون کنی بابایین

🌺 وصیت نامه شهید سید سجاد خلیلی : خواهرم همه دعواها سر حجاب  توست ما پاکی تو را می خواهیم و آنها برهنگی تو را ،ما آزادی تو را می خواهیم از بند هوس ها و آنها برده جنسی برای لذت هاو تو خود انتخاب کن بانو....   . اللهم احفظ قاعدنا الامام خامنه ای 🤲 ایستاده در سمت درست تاریخ 🌿🌿🌿به لقمه و به نطفه ت شک کن اگر از تجاوز حرام زاده ها به وطن و یا شهادت عزیزان مون شادی ! 🐖...... ما رستم و ارش را شنیدیم و سلیمانی و حاجی زاده  را دیدیم 💕...       فردای منهای اسرائیل، خنده کودکان بلندترین صدا خواهد بود 🥺 🔴دختری  که افتخاری برای گفتن داشته باشه، نیازی نداره با نشون دادن بدن یا موی سرش خودشو قهرمان نشون بده . نمایش مغز ( توانمندیهای انسانی ) بسیار متمدنانه تر و انسانی تر از نمایش مو و اندام (نماد جنسیت ) هست ...   ... #نزدیکِ_صبح ✌🇵🇸🇮🇷

خب براش توضیح بده عزیزم،بگو این دلیل بر این نیست که دوسش ندارم،اما خب واقعا نمیتونم درکم کن

پیام دادم عذر خواهی کردم

عرض کرد گمشو بابا:/

کلا گاهی حس میکنم یه تخته ش کمه

من زنداداشم سنش کمه 25 سالشه ولی بخدا یجور بچه داری میکنه آدم عشق میکنه  واااای از این خواهرم ...

مامانم چند بار تذکر داده بش گفت بچتو جلو کسی عوض نکن مخصوصا عمو دایی ولی میگه بچست ی بار میکه خب نگاه نکنن ی بار میگه فلان.برادرم ک ازدواج نکرده ۲۲ سالشه بدون هیچ خجالتی جلوش پوشک دخترشو هوض میکنه

فقط 22 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هی تو اره تو با خود خودتم ک داری اینو میخونی دیگه نبینم بشینی برای چیزی که فردا اهمیت نداره غصه بخوری  هااا مگه از تو چند تا توی دنیا هست ک چشمایی ک به اون خوشگلی داری پر از ناراحتی باشه؟؟ مگه کسی ک اینقدر خوشگله اینجوری باید اخم کنه؟ حالا که تا اینجا رو خوندی خواستم بگم خیلی زیبایی خیلی😍😍 حالا بخند اینجوری نه ها😊 اینجوری بخند😁😁😁 افرین روز خوبی داشته باشی😍😍😍

الهی😄 منم هرجور فکر میکنم نمیشه که پری بشه.. خرگوشو شوهرم خرید اونجا شنید ماده پریود میشه نر خرید ...

فکر کنم چند ماه یکبار پری شه در حد قطره .

سگ داداشم که اینجوریه هر ده ماه پری میشه

تمام دنیام آقاییه و دو تا دوخملام
پیام دادم عذر خواهی کردم عرض کرد گمشو بابا:/ کلا گاهی حس میکنم یه تخته ش کمه

بنظرم نباید اس میدادی چون کار اشتباهی نکردی ک بابتش عدر بخای.بدتراینجوری خواهرت حقو ب خودش میده

لایک نکن لدفن.🛑درخاست دوستی ممنوع .تشکر
مامانم چند بار تذکر داده بش گفت بچتو جلو کسی عوض نکن مخصوصا عمو دایی ولی میگه بچست ی بار میکه خب نگا ...

وای چه بد

خیلی افتضاح این اخلاق

ایشالا که قبل آسیب دیدن بچه سرشون به سنگ بخوره...

اول روشنم کن ... خواهر وسطت پیش تو زندگی میکنه بچه خواهر بزرگت دسشویی کرد وسطبه گفت بشورش. نشستی ناراحت شد؟؟؟ وسطیه بچه نداره؟ بزرگه چی؟؟؟ تو چندمی هستی؟؟؟

والا.... با این نوناشون🤨به نی نی یار قول دادم اگه عصبانی شدم فقط تودلم فحش بدم؛ دل جونم ولی بلندگو قورت داده انگار🤭😆فازت چیه میگی مخالف نظرمی ریپلای نکن؟!🤔سلطااااان تو نظرت رو بگی، ما حرفمون رو قورت بدیم؟؟😏هرکی میگه طرز پوشش و حرف زدن و کوفت و زهر مار هرکسی به خودش مربوطه خر🐴 است...( دلم میخواد؛ به خودم مربوطه😎)