2777
2789
عنوان

قدردانی از همسر😍

297 بازدید | 17 پست

بچه ها وقتی شوهرتون خیلی خوبی کرده باشه شما بخواید براش جبران کنید چیکار میکنید؟؟؟

باردارم نمیتونم خیلی کار خاصی بکنم تو خیلی از ایده هایی که به ذهنم میاد 

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.

غذایی ک دوست داره براش میپزم

گروه آبی💙💙💙وزن شروع۶۶✌وزن هفته بعد۶۳/700👈وزن ۵بهمن۶۳👈وزن ۱۲بهمن۶۲/۳۰۰👈وزن هدف۵۵💪قد۱۵۶👊هدف اول۶۰👈هدف اخر۵۵😉۲کیلوو۳۰۰گرم مونده تاسبزشدنم💪🏻💪🏻🤸‍♀️🤸‍♀️💃💃من مطمئنم به وزن ایده آلم خواهم رسید😍😭              خواستن توانستن است🥰😉                                                                                                                                                چشم برهم زدنی مردکوچک من👦بزرگ مردی میشود👨‍💼که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش بایدسربالاکنم😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مثلا چه ایده هایی نمیتونی انجام بدی😐😐😐

مثلاً اینکه سفره رنگین بندازم براش انواع دسر و ژله و غذاهای مورد علاقه ش

یا براش کادو بخرم چون بیرون که نمیشه رف خودمم باید استراحت کنم بخاطر کمرم

السلام علیك یا بقیَّةَ اللّه  "عجّل اللّه تعالي فرجه"      به جمعِ 👈مشق انتظار 👉 بپیوندید.
غذایی که خیلی دوس داره میپزم.دسر مورد علاقشو درست میکنم.دستشو میگیرم و میگم ازش ممنونم

منم این کارا رو میکنم ولی تو بارداری اخلاقم گند شده هر کار میکنم بعدش یه گندی میزنم که اثرش محو میشه😂

غذای مورد علاقه+تشکر عین آدم زبانی +😘

⁦✌🏻⁩

بزرگ ترین تفاوت ما با خارج سطح فرهنگ و سواد جامعه است . تا این درست نشه هم چیزی تغیبر نمیکنه !              قبل از گفتن به تو چه ، فکر کن . اگه اون کار به دیگران و جامعه صدمه میزد . دیگه به خودت مربوط نیست!