2777
2789

دخترم عشقمه قیافه ی معمولی داره 

دوست دارم یه جوری تربیتش کنم که ظاهرش اولویت نباشه واسش 

راهکار بگید 

خودم قیافه ام به گفته ی بقیه خوبه ولی اعتماد به نفسم کمه نمی خام اشتباه کنم تو تربیتش

نفس مامان هنوز ۱۸ ماهشه 

تو خونه باهاش انگلیسی حرف میزنم تا یاد بگیره 

با تجربه ها راهکار بدید لطفا 

وزن اولیه ۶۹.۸۰۰ وزن فعلی ۶۴ وزن هدف ۵۸☺قد ۱۶۵ تاریخ شروع ۴.۱۰.۹۹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ای که از  تو خونه اعتماد به نفس گرفته باشه هرکجای دنیا رهاش کنی گیلیم خودش از آب می کشه بیرون ، امان از اون پدر و مادرهایی که فقط یاد گرفتن تو جمع قربون صدقه بچشون برن ، بچشون تا کهکشان ببرن بالا ، دیگران عاصی کنن ، جالبه تو خونه فقط میزنن تو سر بچه ، اما تو جمع میگن به بچه ما تو نگید بذارید هر گندی دلش میخواد به خونه و زندگی شما بزنه ، اسم اعتماد بنفس بچه میاد خونم به جوش میاد از ی سری پدر و مادرهایی  که خودشون شعور ندارن میخوان بچه تربیت کنن

ببین همین یعنی قراره ب بچت فشار بیاری و از الان داری وادارش میکنی انگلیسی یاد بگیره بچه ای ک هنو کامل زبان مادریشو یاد نداره صبر کن سه چهار سالگی بفرستش کلاس  من دخترم لباس میپوشه میگم چ ماه شدی اونم میره جلو اینه و میخنده و میگه ماه شدم یا موهاشو شونه میکنم میگه به به چ ناز شدی و اونم میگه ناز شدم خوشحال میشه البته همین ک ب بچه انرژی منفی ندی کافیه اون بعدا خودش تشخیص میده ک زشته یا زیبا ممکنه حتی زشت باشه و قیافه براش مهم نباشه یا شاید خیلی خوشگل بشه ولی خودش از قیافش لذت نبره  این دگ بستگی ب خصوصیت فردیش داره و شما تنها نمیتونی تربیتش کنی بالاخره بخشی از تربیتش تو مدرسه و تو جامعه هس پس چندتا کلاس ک فک میکنی ب درد ایندش میخوره بخصوص همین زبان یا مثلا ی کلاس ورزشی هم در کنارش چون تواناییاش هس ک اعتماد ب نفسشو میبره بالا ولی خیلیم عجله نکن چون سرکوب میشه اینجور و همه ذوقشو از دست میده 

دردکشیده ای هاخخت

اره بخدا ، از روان ما مایه میذارن که بچشون بااعتماد بنفس بشه ، عالم و آدم باید در خدمت ی الف بچه باشه ، بابااااا پدر و مادر به بچه عزت نفس و اعتماد بنفس میدن بقیه بخداااا خیلی مهم نیستن 

مثل مامان من نباش فقط  همش درحال تحقیر کردنه هیچوقت بهش نگو نمیتونی  کاری خواست انجام ب ...

مادرت چه اشتباهاتی کرد 

مثلا مامان من با اینکه من دخترش بودم یکی از زیباترین دخترای فامیل بودم هرگز ازم تعریف نکرد همیشه با خاله ام می نشست و از دخترای مردم با آب و تاب تعریف می کرد که خ زیبا هستن و من تا دخترم دنیا نیومده بود با اینکه همیشه همه می گفتن زیبایی احساس زشتی می کردم وقتی دخترم دنیا اومد با تفاوت چهرمون فهمیدم خوشگل بودم 

قسم خوردم اشتباه مامانم رو نکنم اگه خدا کمکم کنه 

وزن اولیه ۶۹.۸۰۰ وزن فعلی ۶۴ وزن هدف ۵۸☺قد ۱۶۵ تاریخ شروع ۴.۱۰.۹۹

واسه ابجی  ی کاری کردم زرنگ باشه وترسو نباشه مثلا من خودم از حیونا میترسم بهش گفتم چ گربه خوشکی چ پرنده نازی الان خداروشکر نمیترسه از حیونا 

هر کاری میخواد بکنه نگو تو نمیتونی بگو میتونی میدونم ک میتونی من بهت ایمان  دارم آفرین 

تشویق خیلی مهمه هیچ وقت تخریبش نکن   حتی اگ کار بدی کرد بگو تو میتونی ی بار دیگ امتحان کن 

جلو جمع هیچ گاه بدیشو نگو همش از خوبیاش بخصوص جلوی جمعی ک خودشه مهمه      من این کارا رو واسه خواهرم کردم خداروشکر خیلی موفقه با این ک ۱۲ سالشه تقریبا توهمه چی ناگفته نمونه پدر هم نقش مهمی داره اگ پدر با فرزندش حرف بزنه  ونظر بگیره در کل مهم باسه  دختر هم ب سمت بدی نمیره  هم روی هوش بچه تاثیر داره