2777
2789

دیگه موندگار بشه تو سفره غذاییتون؟؟ 

آخه من خودم خیلی غذاهای جدید رو دوست دارم و اما فقط یبار میپزم ! باز برمیگردم به غذاهای همیشگی و سنتی 😩😅

غذایی بوده که درست کنید و عاشقش بشید؟ 😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قرمه سبزی اب نداشت سفت شده بود یکم از کتلت نرم تر😂😂

شوهرم دوست داره

امضای منو بخونین لطفا ممنونم ازتون💝برای دوستم سمیرا وهمسرش😞خواهش میکنم فاتحه‌ای بفرستین ممنونتون میشممن دامپزشکم کمکی نیاز داشتید درخدمتم    من کیوبر سابق هستم جوگیر شدم گفتم اکانتمو حذف کنین. نی نی یار حذف کرد.

اره من واسه اولین بار قیمه رو باگوشت چرخ کرده درست کردم. تاحالا باگوشت چرخ کرده درست نکرده بودم فک میکردم خراب میشه ولی عالی شد شوهرم خیلی خوشش اومد ازون به بعدشد غذای ثابت هفتمون  

ماه را گم نکنی...!                                                            جهت تعجیل درفرج طاووس اهل بهشت حجت بن الحسن العسکری علیه السلام روحی فداک(صلوات)                                (اللهم عجل لولیك الفرج بحق زینب کبري س)                           (ظهور نزدیک است ان شاءالله )                                                    
آفرین 😁😂

مثلا کوفته رو من خورشتیش و گاهی درست نمیکنم 

فقط گوشیتو توپی میکنم این ور اون ورشو سرخ بعد درشو می‌بندم خوب بپزه بعد 

پیاز رنده میکنم با رب میذارم بعد گوشتالو می‌چینم توش 

💜🫀

پاستا آلفردو

جوجه چینی

استیک مرغ با سس قارچ

رشته پلو

ته انداز مرغ

موساکا

چیکن استراناگوف

پیتزا قارچ و مرغ

پیده گوشت...

من غذا جدید زیاد میپزم. خیلی سنتی خور نیستیم

روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...