2777
2789
عنوان

فعالیت در کانون فرهنگی هنری

286 بازدید | 23 پست

سلام 

من مربی مهدکودک هستم و به کارهای خلاقانه علاقه زیادی دارم.یه فکری به سرم زده اونم فعالیت تو کانون فرهنگی هنری هستش 

اما نمیدونم چجوری میشه اونجا شاغل شد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم تابستون پارسال اونجا تدریس میکردم جزو نیروی ازاد بودم ولی شرکت نفت بهم حقوق داد بقیه عوامل اونجا از طرف اموزش پرورش بودن

دخترم لاوین    و پسر کوشولوی مسافرم آرژین  
منم خیلی دوست دارم هرماه چقدر حقوق میگیرین؟ کار با بچه ها خیلی سخته؟

سخته اما شیرینه 

بستگی به سابقه کاریت داره 

من شش ماه اول ۵۰۰ میگرفتم از ساعت ۸ تا ۲ ظهر

بعدا شد ۷۰۰ بعدا بیشتر شد

به تعداد بچه هات بستگی داره که تعداد بچه ها هم به توانایی خودت داره که بتوتی ادارشون کنی

آهان یعنی باید از طریق اموزش پرورش بری

اره عزیزم . ولی خب اگر با مدیر کانون صحبت کنی شاید نیروی ازاد نیاز داشته باشن

خواهرشوهرم اونجا نیروی ازاده و مربی مهد

اره عزیزم . ولی خب اگر با مدیر کانون صحبت کنی شاید نیروی ازاد نیاز داشته باشن خواهرشوهرم اونجا نیرو ...

حقوقشون رو دولتی پرداخت میکنن

از میزان حقوقشون اطلاع داری و اینکه دقیقا اونجا چیکار میکنن

مدرک مربیگری داشتی؟ لیسانس چی داشتین؟ سریع قبولتون کردن؟

اره  جهاد دانشگاهی هر سه ماه یه دوره میزاره برای مدرک مربیگری مهد هزینش هم ۱۷۰ تومنه تو دوره شرکت کردم فک کنم دوماه شد بعد از اینکه کلاسها تموم شد یه هفته باید یه دوره عملی بگذرونی تو یه مهدکودک تا بهت مدرک بدن.من واسه این دوره عملی رفتم تو یه مهد و بعد از یه هفته مدیرش ازم خوشش اومد و بهم کلاس داد . البته مربیایی هستن اونجا که هنوز کلاس ندارن و حقوقشون ۲۰۰ تومنه چون راهشو نمیدونن کلا باید تو اینکار زرنگ و خلاق باشی تا پیشرفت کنی 

اکثر مهدکودکها اول مهر نیرو برمیدارن میتونی بری آزمایشی کار کنی یه هفته اگه دوست داشتی بری بعدا مدرکشو بگیری

حقوقشون رو دولتی پرداخت میکنن از میزان حقوقشون اطلاع داری و اینکه دقیقا اونجا چیکار میکنن

حقوق نیروی ازاد رو مدیر کانون از ثبت نامیا پرداخت میکنه. بستگی داشت ب تعداد بچه هایی ک مهد میومدن. 15 نفر فکر کن یه ترم اومدن 400 بهش داد