2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میشه بگین چه نشونه هایی داره  

کم کم شروع شد، بعضی شبها با جیغ بیدار میشد رفته رفته این بیدار شدنها بیشتر شد مثلاً اگه ماهی دو شب بود رسید به دو سه شب در هفته. و گاهی بعد بیدار شدن بالا میاورد یه کم و می خوابید دوباره. اشتهاش رو آگاهانه از دست داده بود به این صورت که گرسنه بود اما چون می ترسید بالا بیاره چیزی نمی خورد و ترس از خوردن پیدا کرده بود. خصوصاً تو مهد ابداً چیزی نمی خورد که بالا نیاره و وزنش افت پیدا کرده بود. با این علائم بردمش متخصص گوارش اطفال و با عکس رنگی تایید شد که رفلاکس داره

آنتن‌هایی که هست صداها را از ریشه‌های درخت که در آب جوش بگذارند صدای هیاهو هست.
کم کم شروع شد، بعضی شبها با جیغ بیدار میشد رفته رفته این بیدار شدنها بیشتر شد مثلاً اگه ماهی دو شب ب ...

دخترتون چه داروهایی مصرف میکنه الان وزن گیریش خوب شده،ممنون از راهنماییتون

دخترتون چه داروهایی مصرف میکنه الان وزن گیریش خوب شده،ممنون از راهنماییتون

نکسیوم میخوره. وزنگیریش هم شکر خدا خیلی بهتر شده. بی قراریش و خوابش خوب شده و اشتهاش هم خوبه

نکسیوم میخوره. وزنگیریش هم شکر خدا خیلی بهتر شده. بی قراریش و خوابش خوب شده و اشتهاش هم خوبه

مرسی عزیزم از لطفت بااین توضیحات فکر کنم پسر منم رفلاکس داره باید ببرمش پیش متخصص

مرسی عزیزم از لطفت بااین توضیحات فکر کنم پسر منم رفلاکس داره باید ببرمش پیش متخصص

من چندین بار دخترم رو بردم دکتر هر بار فکر می کردن ویروسه و سرم تجویز می کردن و ضد تهوع! آخرین بار خودم به دکتر گفتم احساس می کنم رفلاکسه، گفت معرفی می کنم به متخصص گوارش. اگر فکر می کنی رفلاکس هست پیگیری کن کامل. 

من چندین بار دخترم رو بردم دکتر هر بار فکر می کردن ویروسه و سرم تجویز می کردن و ضد تهوع! آخرین بار خ ...

بله متشکرم ازتون پسر منم وزن نمیگیره غذاهم نمیخوره بعضی وقتا احساس میکنم چیزی مثل اسید معده میادتو دهنش