2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همسر منم مهندسه زیاد راضی نیسم 

مهندس چی؟؟ کجا کار میکنه؟ 

منم زیاد راضی نیستم اگه پدر شوهر خوبی داشتم که حمایتم می‌کرد نه اینکه توقع داشته باشه می شد گفت راضی کنندس... ولی وقتی فقط خودتی و خودت با پنج شیش میلیون در ماه آدم نمیتونه راضی باشه

اونموقع نه ولی کل خرجم تو عقد باهمسرم بود ۴سال ازدواج کردم

خوش به حالت.  من واقعا نمیدونم با چ ترفندی از همسرم مول بگیرم . عقدم . مثلا دیروز رف برام النگو خربد بهش گفتم پول برا لیزر بده گفت دیگ ندارم . مثلا ۱ تومن ازم قرض گرفته بود گف دیگ برات النگو خریدم دیگ بهت بدهکار نیسم

مرا عهدیست با جانان💏😍
مهندس چی؟؟ کجا کار میکنه؟  منم زیاد راضی نیستم اگه پدر شوهر خوبی داشتم که حمایتم می‌کرد نه این ...

مهندس نفت 

شرکت نفت کار میکنه 

ماهم کیپسی کمکون نمیکنه خودمونیمو خودمون . شوهر شما مهندس چیه و کجا کار میکنه

مرا عهدیست با جانان💏😍
عزیزم یه سئوال داشتم بچم مهر به دنیا میاد... من برای مرخصی زایمان چ زمانی اقدام کنم؟ چ مدارکی لازم؟؟ ...

عزیزم مرخصی زایمان کلا ۹ ماه ۶ ماهش برا زایمان سه ماه هم بعد زایمان تا اونجای که میدونم اگه استخدام رسمی باشید ۹ماه حقوقتونو میدن ولی اگه رسمی نباشیو ۶ماه حقوق میدن بهتون

بهتر از مدیر بپرسید کی برا مرخصی اقدام کنید چون میخورید به تابستون ولی بهتر بود تا الان اقدام میکردین

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
عزیزم مرخصی زایمان کلا ۹ ماه ۶ ماهش برا زایمان سه ماه هم بعد زایمان تا اونجای که میدونم اگه استخدام ...

عزیزم من دانشجو معلمم این ترم آخرم بود که کرونا دستمونو گذاشت تو پوست گردو... ممنونم بابت راهنماییت

عزیزم من دانشجو معلمم این ترم آخرم بود که کرونا دستمونو گذاشت تو پوست گردو... ممنونم بابت راهنماییت

درباره دانشجو ها نمیدونم شرایط مثل استخدامی ها باشه  بهتر بپرسید و مطمئن بشید

بله کرونا زندگی همه رو تغییر داد 

به سلامتی زایمان کنی گلم🌹🌹

آرزوییم این است آنقدر سیربخندی که ندانی غم چیست ❤
به نظرتون صادرات کار سختیه؟ از بچگی رویاشو داشتم. از اتاق بازرگانی شروع کنم جواب میده؟ 

واردات خیلی سختتره چون قوانین ترخیص و گمرک به خاطر شرایطی که داریم عوض میشه و یه موقع میبینی جنست کلی وقت پشت گمرک می مونه.صادرات آسونتره مخصوصا اینکه یه سری چیزا تو ایران خیلی تو کشورهای اطرافمون خواهان داره فقط کافیه مشتری پیدا کنی. ببینین صادرات واردات خیلی تجربه میخواد باید از یه جایی شروع به کار کرد تا کم کم با همه چی آشنا شد .اتاق بازرگانی هم خوبه