2777
2789
عنوان

هر ماسکی برای جوش میدونید بگید

209 بازدید | 40 پست

من خیلی جوش میزنم بهترین دکتر پوست هم رفتم اما خوب نشدم 

جوشام ملتهبه و قرمز و چرکی و درد زیاد دارن

صورتمم چربه اگر ماسکی استفاده کردین ک نتیجه داشته لطفا بگید مرسی

پوستمم سفیده بخاطر این جوشام همیشه قرمزم یا تیره میشه

به پیجم سر بزنن تمام سوالاتت روپاسخ دادم

@tuvaen110

.لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اب لیمو تازه وگلاب و الوئه ورا مخلوط کن هرروز بزن به صورتت...هفته اول زیاد تاثیر نداره بعدش اثر میزاره‌..برای من عالی بود

👌گران باش...بگذارتابهایت راپرداخت کنند..ادمهاچیزهای مفت را مفت از دست میدهند👌
خیلی سخته میدونم من هزارتا راه و امتحان کردم  اول از خدا بخواه ک صورتت صاف شه بعد از سفیداب ا ...

از خدا زیاد خواستم جز زیاد شدنش ک تغییری نکرد

زینک زدم اثری نداشت 

روغن زیتون امتحان نکردم بخاطر چربیش بیشتر نمیشه؟

اب لیمو تازه وگلاب و الوئه ورا مخلوط کن هرروز بزن به صورتت...هفته اول زیاد تاثیر نداره بعدش اثر میزا ...

صورتون سیاه نشد؟؟

دوستان نی نی سایتی میگین دعاتون خیلی میگیره لطفا دعا کنید تا  مهر ۱۴۰۱ حاجتم بگیرم حاجتم نگرفتم 🙂

دقیقا منم همینجوری ام که میگی.جوشای قرمز که چون سفیدم خیلی تابلوعه و کلا زیباییمو کم کرده پوست صورتم.منم خیلی دکتر رفتم و قرص و محلول و همه چی زدم.ولی دفه اخر یه شامپو صورت مخصوص پوست چرب از دیجی کالا گرفتم ۳۰ تومن اسمش کامان هست.خیلی خوب بود.و اینکه ماسک ذغال هم گرفتم از دیجی اونم ۱۰ تومن .بهتر شده خیلییییی

پوست چرب هميشه جوش ميزنه😞 اگه ازمايش دادي مشكل هورمون و ... نداري هميشه صورتتو تميز نگه دار  ...

اره متاسفانه ارثیه

پدرم نزدیک 60 سالشه هنوز گاهی جوش میزنه

اتفاقا انقدر وسواس دارم همیشه صورتم رو تمیز میکنم اکثرا با شامپو بچه و چیزای خوب صورتمو میشورم