2777
2789
عنوان

هر ماسکی برای جوش میدونید بگید

| مشاهده متن کامل بحث + 209 بازدید | 40 پست
مرسی حتما امتحان میکنم  میگن محصولات کامان جوش میاره که

من از بمب آبرسانش استفاده میکردم اگزما زدم دکتر میگه به‌خاطر بوی زیادش اینجوریه.

چیزی که آدم رو زمین میزنه باور کردنی نیست باور نکردنه...  ▷ ◉──────── ♪♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره خیلی خوبه اما بازم تاثییری نداره میدونی چیه این دردی که صورتم داره بخاطر جوشا خیلی کلافم میکنه ...

آره درسته علتش اصليش مهمه نه فقط شوينده ها

علت جوشت ك ميگي بعد از عمل اينطوري شدم نميدونم چي روش تاثير داره

اما من مشكل هورموني كه داشتم يك ماه بعد از شروع دارو ديگه ي دووونه جوش نميزدم

آره درسته علتش اصليش مهمه نه فقط شوينده ها علت جوشت ك ميگي بعد از عمل اينطوري شدم نميدونم چي روش تا ...

اره والا 

من اصلا مشکل هورمونی هم ندارم همه چیز اوکیه اما این بیهوشیا کلا نبودم کرد

در ضمن منم بعد از عمل بینی صورتم اینجوری ترکید.که دکترم گفت داروی بیهوشی بهت نساخته.چرک خشک کن و اینا داد ولی تاثیر نزاشت .دیگه الان خداروشکر بهتر شدم بااین شامپوعه و ماسک ذغال

در ضمن منم بعد از عمل بینی صورتم اینجوری ترکید.که دکترم گفت داروی بیهوشی بهت نساخته.چرک خشک کن و این ...

من الان از اخرین عملم دو سال میگذره 

ولی خب دیگ صورتم مثل قبل نشد جالبه ک سن بلوغم صورتم صاف بود الان جوش زدم انگار تازه به سن بلوغ رسیدم خیلی مسخره هست

من الان از اخرین عملم دو سال میگذره  ولی خب دیگ صورتم مثل قبل نشد جالبه ک سن بلوغم صورتم صاف ب ...

منم همش میگفتم اومدم دماغمو عمل کنم بااین جوشام بدتر زیبایی خودمم گرفته شد خیلی اعتماد به نفسم داغون شده بود.تازه روی پوست جوش دار ادم وقتی کرم پودر میزنه بدتر تابلو میشه و زشتتر دیده میشه و خصوصا اینکه سریع روغن میزنه از صورت ادم بیرون.

منم همش میگفتم اومدم دماغمو عمل کنم بااین جوشام بدتر زیبایی خودمم گرفته شد خیلی اعتماد به نفسم داغون ...

اره حالا عملای من زیبایی نبود اما خب کاملا بدبختم کرد

احساس میکنم زشت شدم