2777
2789
عنوان

حالم بده

91 بازدید | 14 پست

بچه ها من شوهرم یه جای دیگه سرکار بعد من فقط امیدم به زنگ زدنه 😟😟 ما تو خونمون ۲ تا اتاق داریم یکی داداشم می‌ره برای خواب اون یکی اتاقم داداش دیگم بازنش 😔😔بعدش من موندم کجا باشوهرم حرف بزنم چون تو خونواده ما ساعت ۹ میخابیم اتاقا پر میشه تو هال ک نمیشه جلوی بابا اینام کار شوهرمو یه جوره ک از شب می‌تونه زنگ بزنه 

❌اینم بگم یه امشب زن داداشم میاد و من فقط این هفته خونه خودمونم انشالله هفته بعد میرم پیش شوهرم ❌

محتاج یه صلواتم 😍تروخدا دعا کنین مشکلم حل بشه به امید خدا⁦❤️⁩

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره چون واقعا دوری سخته منم میخام برم هنوز عقدم

چندوقت میخوای اونجا باشی، خوبه خانوادت میزارن

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔
چندوقت میخوای اونجا باشی، خوبه خانوادت میزارن

تا وقتی ک عروسی کنیم اره دیگه خیلی اصرار کردیم اولش مخالف بودن 

اره چون واقعا دوری سخته منم میخام برم هنوز عقدم

من چه دلی دارم که باشکم باردار و بچه کوچیک شوهرم یه شهر دور سره کاره، واز 24 اسفندآمده بود بخاطر بیماری بود دیگه دیروز باز راه افتاد رفت که بره سرکار الآن توراهه، و هر40 روز یه هفته میاد دیدنمون 😭😭😭😭

98/3/13مادرم رو از دست دادم😭😭😭😭99/5/7 کرونای لعنتی بابامو ازم گرفت 😭😭😭 حالا یه صلوات برا شادی روح پدرمادرم مهمونم میکنی😔😔😔
تا وقتی ک عروسی کنیم اره دیگه خیلی اصرار کردیم اولش مخالف بودن 

خوشبحالت شوهرت میبردت

من چه دلی دارم که باشکم باردار و بچه کوچیک شوهرم یه شهر دور سره کاره، واز 24 اسفندآمده بود بخاطر بیم ...

خیلی سخته درکت میکنم ولی شوهر من هر هفته میومد نمیشه شما هم باهاش برین