2777
2789
عنوان

مامانای با تجربه پسرم تب داره بیایید کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 166 بازدید | 41 پست
مایعات زیاد بده غذا بهتره سوپ باشهپاشویه اش کن و لباس تنش گشاد و راحت باشهبروفن هم به اندازه و به مو ...

ببین دکتر بمن گفت اصلا کولر نزن میگم اخه خونه گرم میشه میگه عب نداره

امروز برعکس خیلی غذا نخورد یکم شیرمو اللن خورد خوابید 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش ب حالت والا ک دفعه اولته... ان شاالله هم دفعه آخرت باشه من ک این بزرگه میره مریضیو میاره واسه ک ...

وای خیلی بده ما زمستان سال پیش، از ماه آذر تا فروردین درگیر بودیم

غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
ببین دکتر بمن گفت اصلا کولر نزن میگم اخه خونه گرم میشه میگه عب ندارهامروز برعکس خیلی غذا نخورد یکم ش ...

اره دکتر به منم گفته بود موقع تب بچه، کولر نزنم

آخه ممکنه تب بره بالا و لرز هم کنه و کولر لرزشو تشدید میکنه

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

خوش ب حالت والا ک دفعه اولته... ان شاالله هم دفعه آخرت باشه من ک این بزرگه میره مریضیو میاره واسه ک ...

اخه واس منم یدونس 

اره حق داری بخدا خیلی سخته 

انواع اقسام ویروس دهن ادم سرویس میشه 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

شیاف استامینوفن براش بزار خیلی خوبه و مرتب پاشویش بده قسمت سینه و کمر هم دستمال مرطوب بزاری خیلی زود ...

سینه بزارم لرز نمیکنه؟

چند ساعت بعد دوباره تب میکنه؟

با پروفن الان همون نزدیک شش ساعت 

ولی اطتامینوفن زودتر

با پروفن الان همون نزدیک شش ساعت ولی اطتامینوفن زودتر

خب همینه دیگه 

هر شش ساعت بهش دارو بده 

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

خب همینه دیگه هر شش ساعت بهش دارو بده

اره میدونم با استامینوفن میگم  زودتر از چهارساعت تب میکرد 

نمیخواد دستمال بزاری همون داروهایی بده ی چند روز طول میکشه دیگ

اره سینه و شکم نمیزارم چون میدونم سردش میشه 

توکل بخدا