2777
2789

پونزده ماهشه

اول من مریض شدم سه روز بعدم پسرم مریضی هم ویروسه

سه روز اول مریضیش تب نداشت الان از دیشب تب کرده و بند نمیاد 

دوباره امروز رفتم دکتر پروفن دادو انتی بیوتیکشو عوض کرد 

یکم خنک میشه دوباره تب میکنه 

هر تحربه ای دارید ممنون میشم بگید 

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تب باید دوره اش طی بشه دیگه ....چقدر ایبوپروفن میدی؟

دو و نیم سی سی گفت دکتر

تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم و‌شدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 

تب باید دوره اش طی بشه دیگه ....چقدر ایبوپروفن میدی؟

دفعه اوله نگرانم 🙃

دو و نیم سی سی گفت دکتر

چند کیلوعه؟ 

آخه بچه منم 18 ماهشه 

من تا س چهار سی سی هم میدم الان اینم مریضه

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....

اگه ممتده خطرناکه شیاف لازمه از اورژانس تلفنی بپرس

میاد پایین با دارو ولی دوباره میره بالا دیگه

چند کیلوعه؟ آخه بچه منم 18 ماهشه من تا س چهار سی سی هم میدم الان اینم مریضه

یازده

اگه چهارساعتی یه بارمیدی زمانشوکمترکن

نه چهارساعت کمتر ک ممنوعه 🙃

مایعات زیاد بده 

غذا بهتره سوپ باشه

پاشویه اش کن و لباس تنش گشاد و راحت باشه

بروفن هم به اندازه و به موقع بده اما اگه باز تب داشت میتونی یه بار استامینوفنم بدی بین دو تا وعده بروفن

یک روز تمام راه‌هایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخ‌ترین قصه دنیاست...💔

دفعه اوله نگرانم 🙃

خوش ب حالت والا ک دفعه  اولته... ان شاالله هم دفعه آخرت باشه 

من ک این بزرگه میره مریضیو میاره واسه کوچیکه

دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....