ثمییییییین مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 4082 عنوان مامانای با تجربه پسرم تب داره بیایید کمک 145 بازدید | 41 پست پونزده ماهشهاول من مریض شدم سه روز بعدم پسرم مریضی هم ویروسهسه روز اول مریضیش تب نداشت الان از دیشب تب کرده و بند نمیاد دوباره امروز رفتم دکتر پروفن دادو انتی بیوتیکشو عوض کرد یکم خنک میشه دوباره تب میکنه هر تحربه ای دارید ممنون میشم بگید تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم وشدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵 1404/06/19 | 19:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کیانارامش عضویت: 1399/03/27 تعداد پست: 899 دارو ش رو ب موقع بده و پاشویه کن . تبش رو کنترل کن داغ نشه
mamanبهارم عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 1769 تب باید دوره اش طی بشه دیگه ....چقدر ایبوپروفن میدی؟ دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....
ثمییییییین مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 4082 تب باید دوره اش طی بشه دیگه ....چقدر ایبوپروفن میدی؟ دو و نیم سی سی گفت دکتر تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم وشدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵
ثمییییییین مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 4082 تب باید دوره اش طی بشه دیگه ....چقدر ایبوپروفن میدی؟ دفعه اوله نگرانم 🙃 تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم وشدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵
jozsmi عضویت: 1402/05/30 تعداد پست: 3644 پسرمن تب داشت پایین نمیومددکترهمزمان ایپوبروفن واستامینوفن تجویزکرد
mamanبهارم عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 1769 دو و نیم سی سی گفت دکتر چند کیلوعه؟ آخه بچه منم 18 ماهشه من تا س چهار سی سی هم میدم الان اینم مریضه دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....
ثمییییییین مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 4082 اگه ممتده خطرناکه شیاف لازمه از اورژانس تلفنی بپرس میاد پایین با دارو ولی دوباره میره بالا دیگه تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم وشدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵
ثمییییییین مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 4082 چند کیلوعه؟ آخه بچه منم 18 ماهشه من تا س چهار سی سی هم میدم الان اینم مریضه یازده تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم وشدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵
ثمییییییین مدیر استارتر عضویت: 1402/01/16 تعداد پست: 4082 اگه چهارساعتی یه بارمیدی زمانشوکمترکن نه چهارساعت کمتر ک ممنوعه 🙃 تو دلیه مامانی تو روزهایی ک فکرشم نمیکردم اومدی تو دلم وشدی معجزه ی زندگیم ♥️ از خدا فقط سلامتی تو خواستم🤱🏻.پسر زیبای من هزاران بار وجودت رو شکر🩵
شقایق_مهربان عضویت: 1401/12/22 تعداد پست: 907 مایعات زیاد بده غذا بهتره سوپ باشهپاشویه اش کن و لباس تنش گشاد و راحت باشهبروفن هم به اندازه و به موقع بده اما اگه باز تب داشت میتونی یه بار استامینوفنم بدی بین دو تا وعده بروفن یک روز تمام راههایی رو که با قلبت رفتی با عقلت برمیگردی و این تلخترین قصه دنیاست...💔
sadat110 عضویت: 1399/01/05 تعداد پست: 2553 اگه چهارساعتی یه بارمیدی زمانشوکمترکن نه ایبوپروفن قویه نباید ساعتش رو کم کرد غفلت از یار گرفتار شدن هم دارد
mamanبهارم عضویت: 1401/12/09 تعداد پست: 1769 دفعه اوله نگرانم 🙃 خوش ب حالت والا ک دفعه اولته... ان شاالله هم دفعه آخرت باشه من ک این بزرگه میره مریضیو میاره واسه کوچیکه دخترانم 👭💞 مثل نفس هایم دوستتان دارم💖💖💖 همان قدر بی اختیار... همان قدر تا پای جان....