2777
2789
عنوان

خانومای باردار بیاین دورهم باشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 800 بازدید | 150 پست

میشه نرف  آره ولی هزینه آن تی کمتر از انومالیه  آز  ان تی ۱۵۰ ایناش ولی آز  انومالی نزدیک ۵۰۰ سونو هاشم هم تقریبا ۱۰۰ باهم فرق میکنن

دلم پر است!!! آنقدر پر ک گاهی اضافه اش از چشمانم می چکد!!!!

خدا بگم چیکارشون کنه عوض اینکه هزینه هاشو صفر کنن ی دسترسی هم بواسطه هزینه ب باردار ها داده میشه تو کشوری اسلامی مثلا تو کشورهای خارجی همه هزینه ها رو بیمه پرداخت میکنه اونم با چ امکانات و چ احترامی 😔😔

دلم پر است!!! آنقدر پر ک گاهی اضافه اش از چشمانم می چکد!!!!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه هاااا من ۱۲ هفتمه. ۲ هفته دیگه میرم ان تی. خیلی استرس دارم دائم الضعفم. همش گشنمه اما نه هوس چی ...

عزیزم منم دقیقا مثل تو ام دوست دارم میوه یا چیز های خنک بخورم خیلی هم گرمم میشه

خدا جونم شکرت عاشقتم ک ⁦😍❤️⁩⁦⁩مواظب عشقهای زندگیم باش😍⁦❤️⁩دوست دارم گل پسرمامان
عزیزم منم دقیقا مثل تو ام دوست دارم میوه یا چیز های خنک بخورم خیلی هم گرمم میشه

عزیزمممم. اره خیلی سخته. من یکم امروز غذا خوردنم بهتر شده اما اصلا سیر نمیشم. کلافه شدم بخدا.

عزیزمممم. اره خیلی سخته. من یکم امروز غذا خوردنم بهتر شده اما اصلا سیر نمیشم. کلافه شدم بخدا.

هفته چندمی گلم

من فردا ۱۲ هفتم تموم میشه کامل. میرم تو ۱۳

انشالا صحیح و سالم نی نیتو بغل بگیری

منم 15 هفتمه، بخاطر کرونا شوهرم اجازه نمیده برم سونو و دکتر، منم خودمو سپردم ب خدا ان شالله بچمم سالمه، ویار خاصی ندارم فقط ترشی دوست دارم باپفک وچیپس 😋😋😋 تاماه سوم درد داشتم زیر شکمم ک ب مرور کم شد الانم خداروشکر اون دردارو ندارم 

منم 15 هفتمه، بخاطر کرونا شوهرم اجازه نمیده برم سونو و دکتر، منم خودمو سپردم ب خدا ان شالله بچمم سال ...

انشالا ک صحیح و سالم بغلت بگیری عزیزم