2777
2789

دوستان اگر خدا بخواد بعد 11 سال مستاجری می خوام یه خونه کوچیک بخرم این خونه 60 میلیون وام مسکن داره اما 150 میلیون پول کم میاریم کسی می دونه میشه برای این پول باز از بانک مسکن وام گرفت؟وام اوراق چه جوریه قسط تا ماهی دو میلیون می تونم بدم.هرکی می دونه دریغ نکنه ممنون

خدایا فقط خودت

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم اوراق برای هر میلیون تا اخرین روزی ک خریداری شد ۱۰۰ تومن بود 

الانو نمیدونم قیمتا چنده.وام هم به نظرم وام زوجین بگیرین هر نفر ۶۰ میلیون.ولی باید ۳ دونگ ۳ دونگ باشین خودتون و شوهرتون

وام روی خونه هست نمیدونم چیه دیگه جریان چیه 🤔

وزن اولیه 75.وزن فعلی ۶۲ 😍  ممنونم از سیتارا جونم با اخلاق فوووق العادش که کمکم کرد به وزن دلخواهم برسم😍عشقی 
عزیزم اوراق برای هر میلیون تا اخرین روزی ک خریداری شد ۱۰۰ تومن بود  الانو نمیدونم قیمتا چنده.و ...

نمی خوام وام زوجین باشه چون هم پول مال خودمه و هم اقساطش رو خودم باید بدم

خدایا فقط خودت