2777
2789

دیروز رفته بودم سیسمونی بخرم بهم زنگ زدن گفتن دختر عمه ام حامله است مامانم یه شیشه شیر برداشت گفت بهش بدم ولی من نذاشتم گفتم مگه اونا به من تبریک گفتن تا کادو بهم دادم چرا میخوای این کار رو بکنی مامانم هم نداد ولی شوهرم از دستم ناراحت شد گفت چرا دخالت میکنی تو داری حسادت میکنی ولی من به نظر خودم حسودی نمیکردم فقط دلم از این شکسته بود که هیچ کسی به من تبریک نگفت ولی همه واسه اون ذوق کردن 

از اون طرف هم جاریم تا فهمید باردارم دست به کار شد و الان باردار شده همه واسه اونا ذوق دارن ولی واسه من نداشتن 

نمیدونم چرا دلم شکسته بود ولی دوست نداشتم کسی بهش تبریک بگه شب تا صبح خودم فکر میکردم به رفتارم ناراحت شدم گفتم نکنه خدا قهرش بگیره 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ب این حسادت نمیگن ک    ....خوب کردی بنطرم    نزاشتی    شوهرا هیچ وفت درجریان نیستن   ماماناهم همیشه باید خنگ باشن و کارای اطرافیانو نببینن    ..کار درست شما کردی عزیزم   

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔

عزیزم،به مامانت بگو براش بخره،دخالت نکن،منم سرحاملگیم چون باخواهرم حامله بودیم خیلی مقایسه میشدیم حتی بابا واضح بچه ی منو بغل نمیکرد ولی بچه خواهرمو هی میچرخوند،ناراحت میشدم ولی خب خداحواسش به من بود ازاون ور بچه من یه بچه اروم و خوبه ولیدبچه خواهرم خیلی گریه وو ولوسه

یاوقتی بار اول باردارشدم مادرشوهرم گفت کسی ازبارداری تو خوشحال نمیشه خیلی ناراحت شدم،بچه مم مرد وچندسال نازایی داشتم تاخدا،این بچه موبامعجزه بهم داد،این حرفاگوشه دلم موندولی هیچوقت ازدیدن بچه م محرومش نکردم

من ی بار به یکی از دوستام که تازه عقد بود حسادت که نه غبطه خوردم و دلم گرفت یه کم گریه کردم بعد مدت کوتاهی تو عقد جدا شد به قدری ناراحت شدم که گریه م بند نمیومد دگ غلط کردم به کسی غبطه بخورم😐🤦‍♀️

آخه دختر عمه من بارداریش فقط از رو حسادت بود وگرنه نمیخواست باردار بشه این منو حرص میده 

عزیزم اون جواب کار خودشو میده تو هم جواب کار خودتو پس معنی نداره تو هم مثل اون بشی 

دلم برات تنگ شده حسین

منم به نظر خودم کار بدی نکردم ولی همه دعوام کردن گفتن حسودی کردی 

مهم خودتی    وونظر خودت ..اگه اونو میگرفت مامامت    الان اعصابت خرد بود 

بماند که میشد کنارم بمانی؛نماندی😢بماند ک کار دلم را ب حسرت کشاندی😔