2789
عنوان

گواهی بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 5374 بازدید | 159 پست
میگه تو خانوادشون رسمه بخاطر همین میگه بعدم میگه قول میدم فقط بین خودم و خودت باشه

امکان نداره اینا همشون در جریانن مادره پرش کرده که ببرتت  چون رسم دارن به فامیلا خودشونم نامه رو نشون میدن

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقیقا منم میخوام همین کار رو کنم من قبل از عقدم خودم تنهایی رفتم متخصص گواهی گرفتم به هیچکسم نگفتم ...

بخدا مردایی رو دیدم که مادر زن اصرار داشته واسه این کار و خود داماد اجااازه نداده.تو روشون وایساد که این به من و زنم ربط داره.شما چی رو میخواید بدونید.

اینو میگم که بفهمی مغزش خرابه.

مهریتم بذار اجرا تا ادم شه.

نظرم اینه ک چون تو مخالفت کردی،شوهرت فک کرده ریگی ب کفشت داری!

بنظرم قیدشو بزن شکاکو

گرگ  باش...       هیچی دیگه همین!       اصن به من چه؟!      مرغ  باش تخم بزار!!!! والا!😂    به پشم هایت بیاموز ، هر چیزی ارزش ریختن ندارد...
من با اینکه دوستیم بهش گفتم اگ مادرت یروز این ازم بخواد چی میگی گفت ما از این رسم ها نداریم این یعن ...

دقیقا من خودمم اگه بگم اون سرم داد میزنه میگه بذار کنار این فکرای مزخرفو موندم بعضی مردا چرا انقد ذهنشون داغونه خب طرف بخواد کثافت کاری کنه راهش زیاده نمیشه که از همه جای زن ازمایش گرفت یعنی پاکی زن به پرده بکارتشه؟

میگه تو خانوادشون رسمه بخاطر همین میگه بعدم میگه قول میدم فقط بین خودم و خودت باشه

اگه قراره بین خودتون باشه که دیگه چیکار به رسم داره؟؟؟

اینا حرفای مادرشه.یه مرد هیچوقت ازین چیزا سر درنمیاره.مواظب باش.مشکلت الان فقط گواهی بکارت داشتن یا نداشتن نیست.مشکل حرف شنوی شدید اقا از مادرش هم هست.و البتههه تحت فشار گذاشتن شما

دعوا که نه ولی واقعا غرور آدم میشکنه بعدا چه جوری میخواد همچین مردی رو دوست داشته باشه مگه میشه 😑 & ...

اوهوم درسته

👩‍👧‍👧💞I'm tork*🙋🏻‍♀️... Mom of twins*  ✨ی دختر لجباز 🤪عاشق رقص💃و آواز🎧(همه جا آهنگ حموم،مسافرت،موقع خواب و..🫡🥴😁) عکاسی هم میکنم عاشق عکس گرفتنم😍📷 عاشق مرغ🍗پیتزا🍕 و همه چی🤣عاشق خرمالو و خوراکی های شیرین،شیرموز هم خیلی دوس😋وای نگم از بادوم زمینی🥹 شماهم مث من وقتی از ی چیزی خوشتون میاد دوسه بار شات میگیرین(حتی آهنگی رو که دوس دارم دوسه بار دانلود میکنم )یا من دیوونم؟!😶‍🌫️🤔 تتل🖤شادمهر🤍شایع ٫:چرا قشنگ زدن به ریشه چرا حال من خوش نی اوضاع قشنگ ترم که میشه هرکاری کنی دیگ این بدن،بدن نمیشه💔tatal  ای کاش حقم از تموم زندگی تنها تو باشی من عاشق تنهاییم ,تنها بشم, اما تو باشی ٫؛🤍🖇️ Shadmehr عطر خوب بزن،خوشتیپ بچرخ ؛بالاخره پستچی به در میزنه ی روز بده خبر خوب✨ shayea    من خیلی خیلی سادم با احساسات من بازی نکنید لفطا🥹😕💔اگه جایی باهاتون دعوا کردم متاسف حتما از جای دیگ اعصابم خورده وگرنه اهل دعوا نیستم🙌ولی اگه واقعا باهاتون دعوا کردم و ناراحتم کردین از چشمم میفتین 🤗 و اگه تاپیک دیگ  باهاتون حرف زدم بدونید یادم نمیمونه که دعوا کردم🤣 ۱گ خوابتون نمیبره یعنی تو خواب یِ نفر دیگه اید!  ۲هرچی آیکیو بیشتری داشته باشین بیشتر خواب میبینین!۳آخرین کسی ک بهش فک کردین دلیل خوشحالی یا ناراحتیتونه! #دختری_که_هیچکس_دوستش_ندارد♥ لایک دوس دارم منو هرجا دیدین بلایکین😁

امکان نداره اینا همشون در جریانن مادره پرش کرده که ببرتت  چون رسم دارن به فامیلا خودشونم نامه ر ...

من اگه برم نامه رو پیش خودم نگه میدارم

با اون مامان بی سوادش بخدا من یه عمر درس خوندم خودم کارمندم با حقوق بالا دو برابر شوهرم فکر میکردم قدر میدونه با کی ازدواج کرده

دقیقا من خودمم اگه بگم اون سرم داد میزنه میگه بذار کنار این فکرای مزخرفو موندم بعضی مردا چرا انقد ذه ...

والا بخدا😂بعضیاشون بالا خونه شون اجاره س اونم اجاره ننه شون

میشه دعا کنید به آریام برسم💓 خیلی همو دوس داریم دعا کنید وضع مالیشونم خوب شه کلی گرفتارن💗اینجا سایت تبادل نظر نه تحمیل نظر! وقتی با نظرم مخالفی جنگ راه ننداز  
خودش میگه من حساس نبودم تو اینجوری گفتی من حساس شدم ولی ازش بدم اومده میخوام برم باهاش بعدش پرت کن ...

با همچین مرد کثیفی نباید ازدواج کرد . من برا امتحان به همسرم گفتم ببا بریم گفت برو بابا 😂 بنظرم این خانواده که همچین جراتی به خودشون میدن خطرناکن . خود دانی

کاربر قدیمی ام 🍭