2789
عنوان

گواهی بکارت

| مشاهده متن کامل بحث + 5374 بازدید | 159 پست

ولی اگه من باشم میرم گواهی میگیرم ولی بهش میگم دیدی خیالت راحت شد خب به سلامت روز دادگاه میبینمت این مردی که تا تقی به توقی میخوره شک میکنه بهت به درد نمیخوره نگی نگفتی این ازون مرداست که یکسره سرش تو گوشی تو باشه

ديوانه و دلبسته ي اقبال خودت باشسرگرم خودت عاشق احوال خودت باشيک لحظه نخور حسرت آن را که نداريراضي به همين چند قلم مال خودت باشدنبال کسي باش که دنبال تو باشداينگونه اگر نيست به دنبال خودت باشپرواز قشنگ است ولي بي غم و منتمنت نکش از غير و پر و بال خودت باشصد سال اگر زنده بماني گذرانيپس شاکر هر لحظه وهر سال خودت باش
گواهی اعتیاد؟؟؟گواهی سلامت جنسی ازش بگیر.بگو باید بیاری به بابام بدی.اونم ببر پزشکی قانونی که گواهی ...

دقیقا منم میخوام همین کار رو کنم

من قبل از عقدم خودم تنهایی رفتم متخصص گواهی گرفتم به هیچکسم نگفتم

حالا بهش میگم گواهی دارم میگه که اون ارزش نداره فقط پزشکی قانونی میخوام نوعشو ببینم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

به نظر من توهین 

اگه بهم چنین چیزی بگن قطعا ناراحت میشم و رفتارهای بدی خواهم داشت..... خیلی بد😑

تصور می کنم تو هر روز قشنگ تر می شوی و من هر روز عاشق تر،گویی همه اشعار و منظومه های عاشقانه را برای تو سروده اند عزیزم.کلمات حقیرند و من ناتوانم، ناتوان از گفتن این که چه اندازه تو را دوست دارم❤️🍓
خودش میگه من حساس نبودم تو اینجوری گفتی من حساس شدم ولی ازش بدم اومده میخوام برم باهاش بعدش پرت کن ...

همین کارکن ، انجام بده بعد همونجا بگو من رسمااین نامزدی بهم میزنم دیگم نه خودت ن خانوادت مزاحم مانشید اینم انجام دادم بدونید همه رو به کیش خودنبینید.

بهشت ارزانی آنانی که نشسته سر سجاده هایشان دل میشکنند❤
ولی اگه من باشم میرم گواهی میگیرم ولی بهش میگم دیدی خیالت راحت شد خب به سلامت روز دادگاه میبینمت این ...

میگه تو خانوادشون رسمه بخاطر همین میگه بعدم میگه قول میدم فقط بین خودم و خودت باشه

اینکه مادر شوهرت خیلی مستقیم بهت گفته خیلی زشته

ولی به نفع دختر چون ننوشته روش قرار چی بشه

شما پیش دکتر زنان و مطب عادی نرو

توی استانی که هستی چند تا مرکز زیر نظر پزشک قانونی که اگه خدایی نکرده روزی ب مشکلی برخوردی مدرکش تو دادگاه معتبر باشه

واسه خودت برو و پیش خودت نگه دار

توی مرکز هم با تاریخ ثبت میشه

من با اینکه دوستیم بهش گفتم اگ مادرت یروز این ازم بخواد چی میگی

گفت ما از این رسم ها نداریم این یعنی من به زنم شک دارم

ولی اگه گفتن میگم که به زنم اعتماد کامل دارم و نیازی نیست💞

ما تو دوران دوستی از همه چیز گفتیم

بعد شما بعد دو سال عقد چنین چیزی مطرح نکردین

میشه دعا کنید به آریام برسم💓 خیلی همو دوس داریم دعا کنید وضع مالیشونم خوب شه کلی گرفتارن💗اینجا سایت تبادل نظر نه تحمیل نظر! وقتی با نظرم مخالفی جنگ راه ننداز  
نمبدونم من فقط دوس ندارم دعوا بشه ☹

دعوا که نه ولی واقعا غرور آدم میشکنه بعدا چه جوری میخواد همچین مردی رو دوست داشته باشه مگه میشه 😑  کسی که فقط نگران یه تیکه غشای گوشتی کذایی هستش بعدم مجبورش میکنه برن پزشک قانونی به نظر من از نظر عقلی مشکل داره بعدا ممکنه گیرهای دیگه هم بده به این دختر 

Welcome to my world, Won't you come on in? Miracles, I guess ! Still happen now and then…⛈🌧3/5/400