2777
2789
عنوان

گواهی بکارت

5329 بازدید | 159 پست

سلام خانوما میشه راهنماییم کنین؟؟ 

من یکساله و نیمه عقدم امروز مادرشوهر اومد غیر مستقیم بهم گفت که ما رسم گواهی سلامت داریم

منم بهش گفتم من خیلی بهم برمیخوره و از این حرفا اونم ادامه نداد

منم به شوهرم گفتم من حاضر نیستم که این کارو کنم برای هر کسی هم اینکارو میکنه متاسفم دیگه بحث بالا گرفت حالا شوهرم گیر داده باید بیای با هم بریم پیش متخصص زنان هم نه بریم پزشکی قانونی

منم دیدم خیلی گیر داده گفتم به شرطی میام که تو هم بری پیش متخصص اورولوژی و هر چی گواهی عدم اعتیاد و اینام هست بگیری اونم قبول کرد

من خودم تحصیل کردم بااینحال دوبار تنهایی رفتم پیش متخصص گواهی گرفتم ولی میگه باید بیای پزشکی قانونی

نظر شما چیه؟؟ 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

مردی که انقدر بددله که دکتر زنان رو هم قبول نداره به درد نمیخوره

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

جسارتا

تو تاپیک قبل تون ک گفته بودید 

دنبال کارهای طلاق هستید ؟! 

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

گواهی اعتیاد؟؟؟گواهی سلامت جنسی ازش بگیر.بگو باید بیاری به بابام بدی.اونم ببر پزشکی قانونی که گواهی یگیره.

عصبی شدم.من بودم گواهی میگرفتم پرت میکردم تو صورتش و با یه تف به صورتش باهاش بهم میزدم

چه ادمای بی درکی

عزیزان ماجرای اسم بزغاله این بود که اسم خودمو هرجور تایپ میکردم سایت قبول نمیکرد نهایتا اعصابم خورد شد نوشتم بزغاله زارت تایید کرد                      اسیرمون کردین به قران😂😂😂