2777
2789
عنوان

با مامانم دعوام شد

| مشاهده متن کامل بحث + 665 بازدید | 54 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چشم

بخای با مادرت با سیاست و نمیدونم محل ندادن رفتار کنی هم اونو اذیت میکنی هم خودت داعنا ذهنت درگیر میشه و عذاب وجدان پیدا میکنی 

مادرت هست غریبه که نیست زود میبخشه 

اونقد باهاش مهربون باش و خوبی کن بخدا خودت بیشتر آرامش پیدا میکنی 

آدم وقتی بع مادرش خوبی میکنه انگار بهت مورفین تزریق میشه 

99/9/9 ان شالله به هدف و خواسته ام میرسم 
متوجه ام سخته طبیعتا توقع ات میشه حسابی بهت خوش بگذره اما مادر هستن...نه میشه چیزی بهشون گفت نه میش ...

راستش رفتارش فقط با من اینطوریه از اون دوتای دیگه اینطور نیست اونا جواب می گن ولی من نه

راستش رفتارش فقط با من اینطوریه از اون دوتای دیگه اینطور نیست اونا جواب می گن ولی من نه

کاملا میفهمم حرفتو چون منم مث خودتم...ولی چه میشه کرد؟؟

سعی هم نکن متوجه اش کنی هااا...چون قبول نمیکنن😊

نمیدونم چرا پدر و مادرا دقیقا وقتایی که آدم اعصابش خرابه انقدر سر به سر میزارن

منم امروز با بابام  داشت دعوام میشد بعد کلی خستگی که امروز داشتم با طلب باهت حرف میزنن

چیزی هم میگی سریع بهشون برمیخوره

بی رحمی نیس...مدیریته... دلیل نداره نه ما اونارو اذیت کنیم نه اونا مارو...

یه موقع هایی کم میارم خیلی سخته الانم به خاطر دخترم از کوره در رفتم چون بهم گفت توبلد نیستی بچتو بزرگ کنی منم گفتم به خودم مربوطه به هیچ کس هیچ ربطی نداره

نمیدونم چرا پدر و مادرا دقیقا وقتایی که آدم اعصابش خرابه انقدر سر به سر میزارن منم امروز با بابام & ...

به خدا بهش گفتم حال خوبی ندارم دقیق دست گذاشت رو نقطه ضعفم 

پس به اونا هم اذیت داره که جوابش رو میدن 

آدم خود به خود که جواب نمیده مثلا نمیشه که به دیوار جواب داد 

پس اونا هم اذیت میشن که جواب میدن 

ببین گلم در رابطه با مادر محبت کن و بعدا تو موقعیت خوب و با لحن بسیتاااار مظلومانه گلایه ات رو بگو 

من سر زایمان اولم مادرم هیچ کمکی نکرد 

من بروز با گریه از سختی هام بهش گفتم و گفتم ایکاش فقط کنارم حضورت بود و ... بچه دومم مثل پروانه دورم میگشت 

بگرد زبان و قلق مادرت رو پیدا کن 

بحاس اینکه قهر کنی و با شوهرت بری و برای و خودت زو از مادرت محروم کنی بیشتر بهش نزدیک شو

99/9/9 ان شالله به هدف و خواسته ام میرسم 
یه موقع هایی کم میارم خیلی سخته الانم به خاطر دخترم از کوره در رفتم چون بهم گفت توبلد نیستی بچتو بزر ...

بگو معلومه تجربه شمارو ندارم...

بگو مامان کمکم نمیکنی اذیتمم نکن مگه من جز اینجا کجارو دارم برم دلم وا بشه؟؟

بگو خونه اُمیدم اینجاست بزار منم خیالم راحت باشه بهم خوش بگذره وقتی میام...

تند نگیا...اروم بگو...

با احساساتش بازی کن😊