2777
2789
عنوان

با مامانم دعوام شد

665 بازدید | 54 پست

بچه ها سلام من هشت ساله ازدواج کردم تو این مدت شاهد فرق گذاشتن من با خواهر برادر دیگم بودم مخصوصا از لحاظ رفتار و اخلاقی چون من ادمی هستم ک زیاد جواب نمی دم و لی اونا مرتب حاضرجواب می کنن احساس می کنم چون جواب ندادم زیاد برا همین رفتارش با اونا بهتره و حساب شده تر حرف میزنه تا جایی ک چند روز پیش ک اومد خونمون با این ک یه بچه کو چیک داشتم ک رسیدگی بهش زمان بر بود اصلا تو اشپزخونه نیومد بچها در صورتی ک‌مادر شوهرمن وقتی میاد خونمون خیلی کمکم می کنه خیلی همشم میگه دخترت خیلی خستت می کنه

دخترم یه بیماری جدیدا گرفته که خیلی ذهنمو درگیر کرده خیلی خانم دکترش ساعت ۶صبح پیامی داد ک انگار اب یخ ریختن روم‌ و گفت دخترت باید سونوگرافی شه یه ازمایش ادرارم باید می گرفتم ازش منم اوموقع خونه مادرم بودم سریع برای ازمایش گرفتن دست به کار شدم ک نشد چون دخترم شیطون بود و دست تنها بودم  نشد بگیرم خیلی ناراحت شدم از خودم و رفتم ک دراز بکشم مادرم اومد تو اتاق و با لحنی خیلی بد یکم صداشم بلند بود اومد تو اتاق که چرا خوابیده شیر میدی به بچت و.. درصورتی ک خودش شاهد بود چه قدر سر شیر دادن به دخترم حرص خوردم چون دخترم فقط خوابیده شیر میخورد دکترم بردمش سر این قضیه گفت هر جور بچه دوست داره شیر بده به بچت همه بچه ها مثل هم نیستن خلاصه خیلی بهش گفتم مادرم من الان چون نتونستم ازمایش بگیرم اعصابم خورده میشه بحث نکنیم تا این ک گفت تو بلد نبستی بچه بزرگ کنی ک منم از خونه زدم بیرون اومدم خونه خودم صبح یه استوری گذاشتم در مورد ادمها تو روابطشون با دیگران نباید سیاست به خرج بدن و .. باید خود حقیقی شون باشن خوشم اومد گذاشتم زنگ زده حرفایی زده ک حرفای خیلی بد ... و فکر کرده برا اون استوری گذاشتم بچه ها چی کار کنم حال خوبی ندارم؟؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بودم فکر میکردم برا من گذاشتی...

عزیزم تو خونه ات بمون...

سر زندگی خودت...نونت رو زیر چراغ خودت بخور که حرف هم نشنوی...باکر کن عادت میکنی و به تنهایی ازپس هر کاری بر میای...

سنگین برو سنگین بیا...

با شوهرت برو با شوهرت برگرد...

حداقل واسه مدتی

منم بودم فکر میکردم برا من گذاشتی... عزیزم تو خونه ات بمون... سر زندگی خودت...نونت رو زیر چراغ خود ...

در مورد روابط مادر و دختری این خیلی بی رحمیه 

99/9/9 ان شالله به هدف و خواسته ام میرسم 
منم بودم فکر میکردم برا من گذاشتی... عزیزم تو خونه ات بمون... سر زندگی خودت...نونت رو زیر چراغ خود ...

اره خودمم تو نظرم همین ه چون مادرم ازم دور بود چند روزی موندم الانم خونه مامانم بعد ۴ ماه رفتم عید نرفتم اونجا

برای گرفتن نمونه ادرار اگر کیسه دادن وسط بدنش رو باز کن خشک خشک خشک کن بعد چسب بزن قشنگ جلو همه مجرا سرگرمش کن هی تند تند آب بدع تا ادرار کنه

اگر سوالی در مورد گل و گیاه داشتید در حد توانم بهتون کمک میکنم 😍⁦♥️⁩
اره خودمم تو نظرم همین ه چون مادرم ازم دور بود چند روزی موندم الانم خونه مامانم بعد ۴ ماه رفتم عید ن ...

عزیزم مادرته 

قشنگ یه استوری عاشقانه در مورد مادر بزار و از دلش دربیار 

وووو طوری رفتار کن و حرف بزن که انگار اتفاقی نیفتاده 

99/9/9 ان شالله به هدف و خواسته ام میرسم 
اره خودمم تو نظرم همین ه چون مادرم ازم دور بود چند روزی موندم الانم خونه مامانم بعد ۴ ماه رفتم عید ن ...

متوجه ام سخته

طبیعتا توقع ات میشه حسابی بهت خوش بگذره اما مادر هستن...نه میشه چیزی بهشون گفت نه میشه ناراحت نشد...

بخاطر همین خودت مدیریت کن.