2777
2789
عنوان

نرم افزار اکسل

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 21 پست
عشقم یه سوال دارم . من قراره اگه خدا بخواد بعد از این کرونا و اینا یه جای مهم برم سرکار . یه جا کلاس ...

آفیس رو بلد باشی فوری استخدامت میکنن یعنی

Word
Excel
Access
Power Point
Outlook

فتوشاپم بلد باشی دیگه عالیه

⭐️نور خواهی مستعد نور شو⭐️
آفیس رو بلد باشی فوری استخدامت میکنن یعنی  Word Excel Access Power Point Outlook فتوشاپم بلد ...

آفیسو بلدم ولی مثلا تو اکسل درحد ده تا تابع رو بلدم مثلا . نمی دونستم فتوشاپم کارایی داره . میشه بگی چه کاربردی داره؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آفیسو بلدم ولی مثلا تو اکسل درحد ده تا تابع رو بلدم مثلا . نمی دونستم فتوشاپم کارایی داره . میشه بگی ...

والا من خودمم تازه اول راهم کاربردای فتوشاپ زیادن مثه ادیت عکسا گذاشتن افکتای مختلف روی عکس اصلاح بهبود رنگ‌بندی عکسا ترکیبشون با همدیگه طراحی قالب وبسایت طراحی بنر و پوستر تبلیغاتی طراحی تراکت و کارت ویزیت طراحی جلد نشریات تیتراژ فیلما کلا بستگی به شرکتی داره که توش کار میکنی و اینکه اونجا چه  سِمتی داری ولی آفیس مهم تره همونو در حد متوسطم یاد بگیری خیلی خوبه

⭐️نور خواهی مستعد نور شو⭐️
والا من خودمم تازه اول راهم کاربردای فتوشاپ زیادن مثه ادیت عکسا گذاشتن افکتای مختلف روی عکس اصلاح به ...

آفیسو تقریبا بلدم . فتوشاپم حالا سعی می کنم تو خونه تا حدودی یادبگیرم . خدا خیرت بده . مررررررسی گلم