2777
2789
عنوان

قبول دارید صدف بیوتی میکاپاش اصن جالب نیستن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 54 پست
مثلا دنیز بیوتی هم خیلی خیلی نازه همم خیلی ارایشای خوشگلی انجام میده و کلا انواع ماسکا و خیلی چیزا ا ...

الناز گلرخ خیلی از صدف بیوتی بهتره

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اصلا از اخلاقش خوشم نمیاد خیلی مغروز و از خود راضی ولی میخواد بگه ن من خاکی هستم  در صورتی ک خ ...

اره جدیدا تو استوریهاش همش میخاد ایرانی ها و تحقیر کنه

چون بخاطر قيافه اش نيس ك معروف شده  براي تواناييش تو ارايشگريه

خب خیلیای دیگه تو یوتیوب و اینستاگرام هستن که خیلی عالی آرایش میکنن ولی به اندازه این معروف نشدن

وزن شروع: ۷۹😣 -  وزن فعلی: ۶۰🤗 -  وزن هدف: ۵۷😍 ⁦قد: ۱۶۱ ❤️⁩ من به دنبه هایم وعده آب شدن داده ام...😁⁦❤️⁩  یه بار برای همیشه تصمیمت رو بگیر و تا تهش برو... نمیشه هرچی که دلت خواست بخوری و انتظار داشته باشی صبح عدد دلخواهت رو روی ترازو ببینی... نمیشه تو یخچالت همیشه شیرینی خامه ای باشه و وقتی میری جلو آینه از هیکلت لذت ببری... نمیشه اندازه دو نفر بخوری و به سایز یه نفر لباس بخری... همین الان شروع کن... با یک اراده قوی... اینطوری میشه که بعد یه مدت صبح به عشق وزن کردن خودت و دیدن هیکلت جلو آینه از خواب بیدار میشی...😍😍😍

من خيلى وقته انفالوش كردم اصلا خوشم نمياد ازش اوايلش خوب بود بعدا شد فقط چُ.... ى اومدن 

من و خداسوار یک قایق 2 نفره شدیم...
من اشتباه کردم جلو نشستم و خدا عقب...
سکان زیر پاى من بود و سر دوراهی ها دلهره میگرفتم... تا اینکه جایمان را عوض کردیم... حالا آرام شدم و هر وقت از او میپرسم که: کجا میرویم ؟؟؟؟ بر میگردد و با لبخند میگوید: تو فقط پارو بزن
من خيلى وقته انفالوش كردم اصلا خوشم نمياد ازش اوايلش خوب بود بعدا شد فقط چُ.... ى اومدن 

اره منم خیلی وقت بود داشتمش قبلنا خیلی خوب بود اما الان تو استوریهاش همش میخاد مخاطباشو تحقیر کنه

الناز گلرخ خیلی از صدف بیوتی بهترع

واقعا قبول ندارم. الناز چون خوشگله آرایشا رو صورتش خوب میشینن وگرنه هیچ وقت مثله صدف با مخاطب ارتباط نمیگیره. من ویدیو های دوتاشونم بلااستثنا دنبال میکنم. و اینکه صدف اگه براش محصول بفرستن نقدش میکنه بدی هاشم میگه ولی الناز اینجور نیست

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘

بعضی موقع ها واقعا تابلو هست نقش بازی میکنه دوس ندارم

اما خب صفات خوب هم داره ک ازش یاد گرفتم

میکاپاشم با این مارک های خوبی که استفاده میکنه معمولیه بنظرم

⁩گاهی همه آنچه یک نفر می خواهد ...تنها دستی ست برای گرفتن دستش ،و قلبی ست برای فهمیدنش ... ! چارلی_چاپلین