2777
2789
عنوان

قبول دارید صدف بیوتی میکاپاش اصن جالب نیستن؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1228 بازدید | 54 پست
اتفاقا از این خوشم میاد که نمیاد همش از زندگیش بگه و چرت و پرت بگه  صدف بیوتی ی دفعه تو استوری ...

الان به این کار ندارم کلا ولی من این دو نفر و خیلی با هم مقایسه نمیکنم. چون نمیتونم برا خودم تفکیک کنم که الناز و به عنوانه میکاپ ارتیست قبول داشته باشم یا مدل. البته میدونم میکاپ کاره حرفیه و سالن داره ولی خب الناز بیشتر رو گریم کار میکنه و طبیعتا چون تو دنیایه مده خیلی بهتر میتونه رنگا رو ست کنه یا چیزی رو انتخاب کنه که حتم داره به صورتش بیاد. ولی کلا صمیمیته صدف و دوست دارم 

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘
نمیدونم از نظر من که خیلی خسته کننده بود ، اصلا خنده ام که نمیگیره بنظرم خیلی هم بی مزه ان ، انفالوش ...

من و شما کلا اختلاف سلیقه داریم فکر کنم 😂😂😂

سلام هموطن 🤚🤚🤚🏻🤚🏻🤚🏼🤚🏼🤚🏽🤚🏾😘😘😘😘

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

اگه بگم تا الان هر ویدیو رو بیشتر از سه بار دیدم باورت میشه؟ 

خودش داشت با یه نفر که اسمش پیجش والو لند بود حرف میزد گفت من اصن با قلم نمیتونم با ماژیکی راحتم

این مگه براکساییی نیست که یبار بچه دارشدن؟

متخصص زنان چندسال پیش که من بچه نداشتم به من گفت باید ی بچه داشته باشی تا دستگاه بذاریم

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است،،،موهای من از عصر همان روز بلند است 👧