arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28528 عنوان چون رانندگی بلد نیستم از چشم همه افتادم 126 بازدید | 7 پست حتی شوهرمبهترین ماشین جلو در خونه پارکهمثل بدبختا رانندگی نمیکنممردشور منو ببرنی بدبخت مثل من ک چند ساله گواهینامه گرفتم چون پدرم خیلی رفتار بدی باهام داشت تروما گرفتم چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس 1404/08/18 | 21:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28528 ۲۶ سالمههیچ کس ادم حسابم نمیکنه چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
norra عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 4208 چه رابطی داره به بابات، خوب راه رفتن هم یادگرفتی ربطی هم به رفتار بقیه نداشت اینم یه مهارته مثل راه رفتن فقط باید تمرین کنی و تکرار تا فول بشی
arabanoo مدیر استارتر عضویت: 1402/11/26 تعداد پست: 28528 چه رابطی داره به بابات، خوب راه رفتن هم یادگرفتی ربطی هم به رفتار بقیه نداشت اینم یه مهارته مثل راه ... خبر نداری چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس
feetonferry عضویت: 1402/10/20 تعداد پست: 3552 خود تحقیری میکنید. به جای غر زدن و متهم کردن بقیه، پاشید ی روز برید آموزشگاه، چند جلسه با مربی تمرین کنید. بعدش مربی بیاد با ماشین خودتون تمرین کنید. عادی میشه به مرور…
norra عضویت: 1401/08/28 تعداد پست: 4208 خبر نداری من پایه یک دارم رفتار بقیه هم باهام خوب نبوده ولی به بقبه ربطی نداشته خواستم و توانستم
_ایلا عضویت: 1404/07/11 تعداد پست: 391 اصلا ربطی نداره ببین من اونقد گیج بودم یه ماه فقط خاموش روشن میکردم هم پدرم بادعوا یاد داد هم دوتا مربی یادم داد الان مثل پسرا رانندگی میکنم