2777
2789
عنوان

چه جوری ریحان بکارم

255 بازدید | 28 پست

بچه ها سلام من امروز بذرشو خریدم چه جوری باید بکارم بذرشو پر باید بریزم روی خاک یا نه کم باید بریزم بعد الان هواشبا سرده مشکلی نداره در میاد یانه به نظرتون پلاستیک بکشم روشون هر کی کاشته راهنماییم کنه

میشه برای شغل شوهرم یک صلوات بفرستین خسته شدم لطفا😔امیدوارم خدا حاجت شمارم بده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عمق خاک یک سانت باشه بذرها رو فرو نکنی تو خاک عمیق

و اینکه فک کنم روزی چند بار اب اسپری باید کنی 

سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات  و هدفهات...
تو نت نیود؟

چرا ولی پارسال کاشتم در نیومد گفتم ببینم کی تجربه داره

راستی من میخام تو گلدون بکارم میشه

اره میشه 

چند وقت پیش منم میخواستم بکارم ولی نکاشتم

سحر هستم ⚘تو زندگی به هر چی اهمیت بدی همون رشد میکنه و بهش میرسی ببین داری به چی خوراک میدی افکار منفی؟...ترس هات؟... یا رویاهات  و هدفهات...
بذار چندساعت خیس بخوره . بعد تو پارچه بعد تو خاک . خاک هم در حد یک سانت بریز روش . بیشتر نه . خفه م ...

مطمعنی باید خیس یخوره؟

بذار چندساعت خیس بخوره . بعد تو پارچه بعد تو خاک . خاک هم در حد یک سانت بریز روش . بیشتر نه . خفه م ...

جدی نمیشه همینجوری خشک بریزم

عمق خاک یک سانت باشه بذرها رو فرو نکنی تو خاک عمیق و اینکه فک کنم روزی چند بار اب اسپری باید کنی&nb ...

تا حالا شما کاشتی

تا حالا شما کاشتی

فک نکنم خیس کردنش  نیاز باشه

من‌ خریدم از نمایشگاه گل و گیاه اون فروشنده بهم اینو رو گفت البته بذر  سبزی دیگه ای بود الان یادم نیست

من همیشه میکارم اصلا خیسش نمیکنم بعضیا میگن خیس بشه لعاب بندازه زودتر در میاد نگاه یکمیش بپاش رو سطح خاکت بعد اروم دست بکش روش تا یکم خاک بیاد روشون تا قبل اینکه سبز بشه هر روز اب بده بعد دیگه کمتر بعدم ی جایی بزار نور افتاب بهش بخوره تا ساقش محکم شه 

اصلا موقع کاشت نباید به ریحان آب داد این یک بعد از اینکه کاشتی در عمق نیم سانتی یا کمتر روشو روزنامه بنداز و با آب پاش فقط روزنامه ها رو نم دار کن روزی یکبار اصلا نباید زیاد بهش آب بدی 

زندگی درک همین اکنون است .....

خشکم میشه. من کاشتم سبز شده. خاکو کود بده و با بیلچه اینور اونور کن تا نرم بشه خاکش. بعد بذرو بریز بعدم در حد کم روش خاک بریز و با اب پاش اب بده. 

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️