2777
2789

من شیرم کمه واسه همین کمکی به نی‌ نیم شیر خشک باید بدم.چون وزن نی نیم پایین بود و زود به دنیال اومد اول پری نان میدادم احساس میکردم یکم شکمش سفت شده و روزی یه بار کار میکرد.به دکتر گفتم گفت سیمیلاک نئوشور بده هم شکمش بهتر میشه هم بهتر از پری نانه.خارجیشو پیدا نکردم هیچ داروخانه ای نداره ایرانیشم کمه بعضی جاها ایرانیشو دارن حالا ۵ روزی میشه سیمیلاک رو بهش میدم شکمش خیلی کار میکنه تقریبا روزی ۳ الی ۴ بار و یکم ببخشید آبکیه یعنی سفت نیست.شیر خشک هم  میخوره نمیدونم یا واسه اینه که بزرگتر شده که بعیده تو ۵ روز اشتهاش بیشتر بشه یا بیشتر دوست داره.حالا نمیدونم‌چیکار کنم همون‌پری نان رو بدم یا سیمیلاک؟اصلا کدوم بهتره؟کسی بوده سیمیلاک رو استفاده کرده باشه واسه نی نیش

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به نظرت شکم نی نی خوبه زیاد کار کنه یا روزی یکی دو بار؟

همین ک حداقل روزی یه بار کار کنه خیلی خوبه زیادتر هم اشکال نداره بنظرم همون پری نان خوب بوده بچت یبوست نگرفته

همین ک حداقل روزی یه بار کار کنه خیلی خوبه زیادتر هم اشکال نداره بنظرم همون پری نان خوب بوده بچت یبو ...

ببخشید اخه خیلی روش فشار میومد موقعی که میخواست کار کنه.خیلی زور میزد و خودشو قرمز میکرد واسه همین حس کردم شکمش سفته.آخه گاهی صبح که شکمش کار میکرد میرفت تا صبح روز بعد‌.این طبیعیه؟

ببخشید اخه خیلی روش فشار میومد موقعی که میخواست کار کنه.خیلی زور میزد و خودشو قرمز میکرد واسه همین ح ...

😂😂ببین دختر من از ماه دوم صبح تا شب زور میزد الانم همین طوره البته داره کمتر میشه. اگه دفع داره مهم نیس