2777
2789
عنوان

لوپوس

1103 بازدید | 14 پست

کسی بوده علایم مختلف لوپوس رو داشته باشه اما آزمایش هاش منفی باشه؟ من یک ساله درگیر علایم هستم، اما تست ها همه منفی، فقط یکبار ana رفت سر مرز، گلبول های سفید هم یکم بالا پایین ميشه، دکتر م تکرار کرد این تست هارو دفعه بعد دوباره منفی شد و همه ی آزمایش های تخصصی شکر خدا خوب بوده منفی، اما علایم خیلی اذیت م می کنه هیچ دارویی هم ندادن فعلا فقط دوره ایی آزمایش، که ديگه بخاطر کرونا نتونستم برم آزمایش بدم، 

خودم قزوین هستم همین جا دکتر میرم،دکتر مم فقط آزمایشگاه بهار قزوین رو قبول داره، هم تهران پیش دکتر سيده طاهره فایزی، روماتولوژی، که برام آزمایش هارو دوباره تکرار نوشت هنوز نتونستم بعد عید برم بخاطر کرونا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا يه روز هايي کشیدم، کاهش وزن شدید ریزش مو، حرارت کل بدن، ورم مثلا انگشت دست ها کف دست، دماغ مم ورم کرده یکم، لثه ها..دفع ترشحات زیاد رحم، بدن درد، وای می میرم زنده میشم سر این بدن درد.. تازه تیره هم شدم کلا یکم حالا خوبه دارویی ندادن بهم.. تازگی هم قلب م تیر کشید از پشت درد شدید تنگی نفس.. اکو کردن شکر خدا چیزی نبود اما نوار قلب گفتن کند هست، گفتن فعلا نگران نباش!! من نمی دونم منظور شون از فعلا ها، چيه! 

می ترسم آخرش منو بکشه اما خودشو نشون نده، آخه من هیچ وقت کمبود ضربان نداشتم همیشه بالای هشتاد تا می زد قلب م 😭😭من دلم نمی خواد توی این زمان بمیرم نه ختمی نه مجلسی.. 😭😭😭

عزیزم علائم اولیه تون چی بود؟

من تمام علایم رو ذره ذره دارم...اما اولین هاش سال های پسش..افسردگی بی علت بود اضطراب...خیلی علایم کشیدم..و میکشم الان م پوست م اذیته

من تمام علایم رو ذره ذره دارم...اما اولین هاش سال های پسش..افسردگی بی علت بود اضطراب...خیلی علایم کش ...

درخواست دوستیمو لطفا قبول کنید در مورد لوپوس سوال دارم خواهش میکنم خیلی نگرانم

درخواست دوستیمو لطفا قبول کنید در مورد لوپوس سوال دارم خواهش میکنم خیلی نگرانم

من زیاد گوگل نمیام نی نی سایت،درخواست دوستی نیومده..نترس چیزی نیست،برو تلگرام،گروه پروانه ها همه جور عزیزم کمک ت میکنن یا برو اینستا،پیج انجمن لوپوس رو بزن،،بعد برو کامنت هارو بخون شماره تو بده به یکی از بچه ها ،بده مدیر گروه،اد بشی گروه پروانه ها،من نیستم اونجا،موردی پیش اومد با مدیر چپ شدم بلاک م کرد 

من زیاد گوگل نمیام نی نی سایت،درخواست دوستی نیومده..نترس چیزی نیست،برو تلگرام،گروه پروانه ها همه جور ...

عزیزم شما ازمایش کبد خودایمن هم دادی ؟ منم قندم ۱۰۵ درد مفصل داشتم ازمایش اونو دکتر بهم داد چون لوپوس منفی بود میخواستم ببینم برای شما چه تشخیصی دادن

عزیزم شما ازمایش کبد خودایمن هم دادی ؟ منم قندم ۱۰۵ درد مفصل داشتم ازمایش اونو دکتر بهم داد چون لوپو ...

والا پا در هوام..ولی چون علایم داریم دارو میخورم، حالا تست ها مثبت بشه نشه..خدا عالمع.‌مهم علایمه ک من دارم ،حتی از بعضی  از دوستای لوپوسی م که مثبت ن من بیشتر علایم دارم..خدا میدونه چ کشیدم...و می کشم...ولی خدا بزرگه..توکل کن  بخودش تنها ناجی ما تو ناملایمات خداس...چند روز پیش برا خواهرم خونه ما حادثه ی ناخوشایندی افتاد که خودم از غصه ای شدم اونقد گریه کردم..خدا خیلی رحم کرد هرچند عمل شد دستش ولی خیلی بازم خدا رحم کرد...الحمدلله

والا پا در هوام..ولی چون علایم داریم دارو میخورم، حالا تست ها مثبت بشه نشه..خدا عالمع.‌مهم علایمه ک ...

انشالله مثبت نباشه ، مال من یه خودایمنی کبد مثبت شده هیچ علایمی قبلا نداشتم قندم لب مرز بود پا درد و مفصل درد ، گفتن خیلی خطرناکه 

انشالله مثبت نباشه ، مال من یه خودایمنی کبد مثبت شده هیچ علایمی قبلا نداشتم قندم لب مرز بود پا درد و ...

ان شاءالله خدا  همه مونو شفا بده،دیگه نمیدونم چی بگم😔